Tipo mentette a nyaralást, puszit kapott

 

Tipo mentette a nyaralást, puszit kapott

Ha váratlan műszaki akadály miatt nem tud valaki autójával közlekedni, az bosszantó, különösen az családi nyaralás előtt. Dr. Lengyel János így járt horvátországi utazása előtt családjával. A KB Autoteam azonban ügyfele segítségére sietett és egy Új Fiat Tipo Kombival segítette ki a Lengyel familiát. Ez eddig természetes, azonban a nyaralás végeztével a családfő kifejezett kérésére osztjuk meg pozitív tapasztalatait a váratlan, de végül szerencsésnek bizonyult autócseréről.


Szeretem a nagy autót, mert biztonságot és a család szempontjából praktikus utazási komfortot kínál – mondja Dr. Lengyel János. Egy Jeep Grand Cherokee-t használok és a család a nagyobb kirándulásra, nyaralásra azzal jár. Egy váratlan műszaki probléma miatt azonban pont a vakációnk előtt kellett szervizbe vinnem és kiderült, hogy javítási ideje jóval belenyúlik az utazás kezdetébe.


Feleségem egy Fiat 500X-szel közlekedik és bár kiváló autó, a sok holmi miatt nem találtuk elegendőnek a tengerre utazáshoz. Így maradt a közelebbi, magyar tenger, a Balaton. A KB Autoteam azonban segítségünkre sietett és biztosított egy Fiat Tipo Kombi bemutató autót. Jól esett a gesztus, de bevallom először kétkedve fogadtam, hogy azzal megyünk majd Horvátországba. A Cherokee 3.0-ás turbódízel motorjához képest kevésnek tűnt a sok pakkhoz, három személlyel a Tipo.


Aztán kipróbáltuk a Tipo-t és az 1,6-os dízel hajtás megfelelő nyomatékkal, dinamikusan haladt a családdal, nagy biztonságérzettel. Elkezdtünk pakolni a csomagtartóba, és csak úgy nyelte a cuccot. Ruhák, cipők, búvárfelszerelés, 3 roller, abból egy elektromos, matracok, személyes holmik, hagy ne soroljam, és egyszer csak bent volt a Tipoban minden, ami kell.


Azt el kell mondanom, hogy egy jól felszerelt Tipo modellt kaptunk az Autoteam-től, amire igazán menetközben jöttünk rá. Kényelmesen elfértünk, teljes biztonságban éreztük magunkat. Minden kézre állt és azonnal elérhető módon, gombnyomásra működött. A tolató kamera és első radar nagyon megkönnyítette a parkolást, a sávtartó a hosszú autópálya szakaszokon mindig figyelmeztetett, ha indokolatlanul akartam sávot váltani. A rádió és kezelőszervei kézre estek, a médiaközpontja mobiltükrözésre alkalmas volt, vezeték nélküli telefontöltő állt rendelkezésre, szóval mindenben a kényelmünket és a biztonságunkat szolgálta a Tipo.


Máté fiammal folyamatosan arról beszéltünk, hogy milyen praktikus ez a Fiat. A Tipo minden porcikájában azt bizonyította, hogy kifejezetten családbarát modellje a Fiat személyautó palettájának. Összegezve a véleményem, és ebben a feleségem, Gabi, a fiam, Máté is azonosult velem, a Tipo megkönnyítette és feledtette az utazás előtti bosszankodásunkat. A nyaralásra figyelhettünk, amit maximálisan kiszolgált a KB Autoteam-től kapott Új Fiat Tipo Kombi.


Van egy szokásom, ami talán sokan megmosolyognak, de ha egy hosszabb utazásról hazaérünk a családdal, akkor kiszállva az autóból megsimogatom és megcsókolom. Nos, a Fiat Tipo Kombit az egész család megsimogatta és hatalmas puszit nyomtam a motorháztetőre. Megfogadtam még a tengerparton, hogy az örömöm megosztom. A történet végéhez hozzátartozik, hogy amikor visszaérkeztünk a Balatonra, akkor megkaptam a szervizelt Chherokee-mat. Ezúton köszönöm a KB Autoteam csapatának és Juhász Tibor ügyvezetőnek, hogy kisegítették csereautóval a nyaralásunkat. Az Új Fiat Tipo a családnál jelesre vizsgázott.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés