Tipo mentette a nyaralást, puszit kapott

Tipo mentette a nyaralást, puszit kapott

2021 Augusztus 24.

Ha váratlan műszaki akadály miatt nem tud valaki autójával közlekedni, az bosszantó, különösen az családi nyaralás előtt. Dr. Lengyel János így járt horvátországi utazása előtt családjával. A KB Autoteam azonban ügyfele segítségére sietett és egy Új Fiat Tipo Kombival segítette ki a Lengyel familiát. Ez eddig természetes, azonban a nyaralás végeztével a családfő kifejezett kérésére osztjuk meg pozitív tapasztalatait a váratlan, de végül szerencsésnek bizonyult autócseréről.


Szeretem a nagy autót, mert biztonságot és a család szempontjából praktikus utazási komfortot kínál – mondja Dr. Lengyel János. Egy Jeep Grand Cherokee-t használok és a család a nagyobb kirándulásra, nyaralásra azzal jár. Egy váratlan műszaki probléma miatt azonban pont a vakációnk előtt kellett szervizbe vinnem és kiderült, hogy javítási ideje jóval belenyúlik az utazás kezdetébe.


Feleségem egy Fiat 500X-szel közlekedik és bár kiváló autó, a sok holmi miatt nem találtuk elegendőnek a tengerre utazáshoz. Így maradt a közelebbi, magyar tenger, a Balaton. A KB Autoteam azonban segítségünkre sietett és biztosított egy Fiat Tipo Kombi bemutató autót. Jól esett a gesztus, de bevallom először kétkedve fogadtam, hogy azzal megyünk majd Horvátországba. A Cherokee 3.0-ás turbódízel motorjához képest kevésnek tűnt a sok pakkhoz, három személlyel a Tipo.


Aztán kipróbáltuk a Tipo-t és az 1,6-os dízel hajtás megfelelő nyomatékkal, dinamikusan haladt a családdal, nagy biztonságérzettel. Elkezdtünk pakolni a csomagtartóba, és csak úgy nyelte a cuccot. Ruhák, cipők, búvárfelszerelés, 3 roller, abból egy elektromos, matracok, személyes holmik, hagy ne soroljam, és egyszer csak bent volt a Tipoban minden, ami kell.


Azt el kell mondanom, hogy egy jól felszerelt Tipo modellt kaptunk az Autoteam-től, amire igazán menetközben jöttünk rá. Kényelmesen elfértünk, teljes biztonságban éreztük magunkat. Minden kézre állt és azonnal elérhető módon, gombnyomásra működött. A tolató kamera és első radar nagyon megkönnyítette a parkolást, a sávtartó a hosszú autópálya szakaszokon mindig figyelmeztetett, ha indokolatlanul akartam sávot váltani. A rádió és kezelőszervei kézre estek, a médiaközpontja mobiltükrözésre alkalmas volt, vezeték nélküli telefontöltő állt rendelkezésre, szóval mindenben a kényelmünket és a biztonságunkat szolgálta a Tipo.


Máté fiammal folyamatosan arról beszéltünk, hogy milyen praktikus ez a Fiat. A Tipo minden porcikájában azt bizonyította, hogy kifejezetten családbarát modellje a Fiat személyautó palettájának. Összegezve a véleményem, és ebben a feleségem, Gabi, a fiam, Máté is azonosult velem, a Tipo megkönnyítette és feledtette az utazás előtti bosszankodásunkat. A nyaralásra figyelhettünk, amit maximálisan kiszolgált a KB Autoteam-től kapott Új Fiat Tipo Kombi.


Van egy szokásom, ami talán sokan megmosolyognak, de ha egy hosszabb utazásról hazaérünk a családdal, akkor kiszállva az autóból megsimogatom és megcsókolom. Nos, a Fiat Tipo Kombit az egész család megsimogatta és hatalmas puszit nyomtam a motorháztetőre. Megfogadtam még a tengerparton, hogy az örömöm megosztom. A történet végéhez hozzátartozik, hogy amikor visszaérkeztünk a Balatonra, akkor megkaptam a szervizelt Chherokee-mat. Ezúton köszönöm a KB Autoteam csapatának és Juhász Tibor ügyvezetőnek, hogy kisegítették csereautóval a nyaralásunkat. Az Új Fiat Tipo a családnál jelesre vizsgázott.


Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.