Szombatonként zárva tartunk

 

Szombatonként zárva tartunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy 2022. január 1-től új nyitva tartási rendet vezet be a KB Autoteam Fiat és Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz. A kereskedés és az autószerviz határozatlan ideig szombatonként zárva tart (online bejelentkezési lehetőség mellett), a munkanapokon a megszokott módon tartunk nyitva.

2022-től szombatonként határozatlan ideig zárva tart az autószalonunk és az autószervizünk egyaránt. Ugyanakkor szombatonként (hétvégén is) lehetőséget biztosítunk az online szervizbejelentkezésre a munkafelvetel@kbautoteam.hu e-mail címen! 2022-ben munkanapokon, a megszokott rendben, 8 és 17 óra között tart nyitva a KB Autoteam Kft Fiat és Jeep Márkakereskedés és Autószerviz.

A KB Autoteam Kft. Karosszéria és Fényező Műhely (Kiskunhalas, Szabadkai út 33.) 2022-ben a megszokott nyitvatartási rendben működik. Munkanapokon, 8 és 17 óra között áll ügyfelei rendelkezésére a műhely. A hétvégén e-mail-es és/vagy telefonos kapcsolattartással történik az ügyfélgondoskodás. E-mail elérhetőség: karosszeria@kbautoteam.hu; telefonos elérhetőség: +36 30 606 3670.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés