Rendelhető minden idők legfejlettebb technológiai tartalmat kínáló Fiat Panda modellje

 

Rendelhető minden idők legfejlettebb technológiai tartalmat kínáló Fiat Panda modellje

Az imádott Panda most minden eddiginél gazdagabb technológiai tartalommal rendelhető Európa-szerte 

Az új Panda modellválaszték új vezetőtámogató funkciókkal (ADAS) és élvonalbeli technológiával lép színre, hogy meghódítsa a Panda-rajongók szívét. 

Egészen 1980-ig visszanyúló, hosszú, közös örömökben bővelkedő története során az ihletadó, ikonikus Fiat Panda immár negyvennégy éve vezeti az eladásokat; az évek során több mint 8 millió példányban talált gazdára Európa-szerte. 

A Fiat Panda, a Made in Italy értékrend jelképe 2011 óta készül az olaszországi Pomigliano d’Arcóban, ahol a mai napig több mint kétmillió példányt gyártottak az olaszok szívéhez legközelebb álló személyautóból. 

A mai naptól pedig új modellválasztékkal rendelhető meg minden idők leggazdagabb technológiai felszereltségű Pandája. A FIAT alapvető fejlesztéseket hajtott végre a biztonsági és technológiai tartalmak terén: az új Fiat Panda új fejlett vezetőtámogató funkciókat (ADAS), új digitális műszeregységet, valamint új kormánykereket kapott. Az 1,0 literes, 70 lóerős Hybrid motorral elérhető új Panda két felszereltségi szinten rendelhető. 

A belépő Panda verzió messzemenőkig kielégíti minden ügyfél kívánságait, míg a csúcskivitelű Pandina a Cross modell karosszériájára épül, és karakteresebb személyiséget kínál.  

Minden idők legfejlettebb technológiai tartalmat kínáló Panda modellje

Az új Panda modellcsalád kulcsfontosságú fejlesztéseket kínál a vezetőtámogató funkciók (ADAS) terén. Az alapfelszerelés részeként olyan vadonatúj szolgáltatások jelentek meg a modell fedélzetén, amelyek városban és azon kívül egyaránt a vezető segítségére lehetnek. A ráfutásos ütközés kockázatát mérséklő, fejlett városi automata vészfékvezérléstől kezdve a sávban tartó asszisztensen át a vezető éberségére felügyelő rendszerig, amely figyelmezteti a vezetőt, ha elfáradt. Szintén alapfelszerelés a közlekedési jelzőtáblákat felismerő rendszer, amely észleli és azonosítja a jelzőtáblákat, majd megjeleníti azokat az új, teljesen digitális, 7 colos műszeregységben. 

Míg a fenti rendszerek a biztonságot fokozzák, az új Panda számos kényelmi funkciót is kínál. A tolatószenzor gyerekjátékká teszi a zsúfolt városi utcákon történő parkolást, míg az új tempomat – amely a belépő modellhez a városi csomag részeként rendelhető, a Pandina kivitelen pedig az alapfelszerelés részét képezi – 30 km/óra felett önműködően tartja a beállított menetsebességet anélkül, hogy a vezetőnek a gázpedálra kellene lépnie. Az automata távolságifény-vezérlés (alapfelszerelés a Pandina esetében) a forgalmi viszonyok függvényében kapcsolja fel vagy le a fényszórót, egyszerűbbé téve az esti vezetést. A legtöbb funkciót a belső visszapillantó tükör mögött elhelyezett kamera vezérli. Ezeken felül hat légzsák teszi tejessé a biztonsági szériatartozékok listáját.

A belső tér két fontos újdonsága a 7 colos, digitális műszeregység, amely háromféle grafikus megjelenítést kínál, illetve az átdolgozott kormánykerék. 

A csúcskivitelű Fiat Pandina ezen túlmenően vadonatúj 7 colos DAB rádiós érintőképernyőt is kínál, Apple CarPlay és Android Auto™ okostelefon-integrációval. Formai szempontból feltűnő fejlesztés az új, fehérre festett műszerfal; a Pandina jelzésű, dombornyomott logóval díszített új ülések, amelyeket kettős sárga öltések, fehér részletek, továbbá a tengeri hulladékból gyártott, teljes mértékben nyomon követhető, fenntartható Seaqual anyagból készült kárpitozás tesz egyedivé. A külső megjelenést olyan játékos részletek dobják fel, mint a kerékagy-burkolatokat díszítő panda-arc, a 'Pandina' logó a kontrasztos festésű oldalsó burkolatokon, vagy a Pandina szitanyomás a hátsó oldalablakon.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés