Prevenciós Hunter futómű diagnosztika

 

Prevenciós Hunter futómű diagnosztika

A múlt század 30-as éveiben alakuló amerikai cég, a Hunter a gyors akkumulátorfeltöltéssel tört be az autószerviz piacra, majd korszerű futómű beállító rendszerek kifejlesztésével szélesítette termékkörét. Ma már a tökéletes kerékbeállítás érdekében PC alapú eszközökkel, a kerékre szerelt műszerek vetített fénysugarait használva diagnosztizál a Hunter.

2021. tavaszától egy az NKFI Alapból megvalósuló program keretében sikeres pályázati beszerzésnek köszönhetően üzemeltet a KB Autoteam Autószervize egy Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszert. Az eszközt prevenciós céllal ajánlottuk ügyfeleinknek az elmúlt időszakban, amely részükről és a műhelyünk oldaláról is pozitív tapasztalatokat eredményezett.

Balaskó István, a KB Autoteam Kft. Autószervizének vezetője azt mondja, megéri a figyelmet a járművek futómű rendszere, amely a korszerű Hunter futómű diagnosztikával, bejelentkezést követően egyeztetet időben, percek alatt kész. „Nekünk nagy segítség az új műszer, mert a jármű futópadra állásától számított másfél perc múlva komplex adatokat, képet kapunk, ha kell kinyomtatva, kézbe vehetően az adott autó kerékbeállításának állapotával kapcsolatban. Az ügyfélnek is jó, mert az előre egyeztetett időre kiérkezve, az adminisztrációs ügyintézéssel együtt negyedórába belefér a futómű ellenőrzése” – erősítette meg a szervizvezető. A műszernek számos előnye van, ami a szerviznek és az ügyfélnek is biztonságot ad. Az új kerék adapter konstrukció (Hunter szabadalom), ami a kerekekre kerül, fémmentesen érintkezik és másodpercek alatt rögzíthető, beállítható. Nagyfelbontású kamerák érzékelik a kerekeket, amely monitoron is megjelenik. „Az ügyfél azonnal megtudja, megláthatja, ha gond van, vagy állítani való a futóművön. Ha minden rendben arról is bizonyosságot nyerhet azonnal velünk együtt. Állítani való esetén, a további részletek pedig már egyeztetés kérdése, ha még is beavatkozás szükséges. Különösen ajánlom most az évszakváltás előtt, hogy a biztonságos közlekedés érdekében, ezzel a gyors eljárással győződjenek meg az autótulajdonosok, járművük futóművének állapotáról. Ezt a prevenciós eljárást most a bejelentkezést követően azonnal el tudjuk végezni” – jelentette ki a szervizvezető. A KB Autoteam Kft. Autószervize, bejelentkezést követően, az egyeztetett időben a legkorszerűbb Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszerével bármilyen személy és kishaszon járművön azonnal elvégzi a futómű prevenciós kontrollt.  Éljen a kivételesen gyors ellenőrzési lehetőséggel!

A Hunter futómű diagnosztikával a bejelentkezést követően, egyeztetett időben, percek alatt elvégeztük a vizsgálatot ügyfeleink számára. Az új műszer a jármű futópadra állásától számított másfél perc múlva komplex adatokat, képet adott, amit kinyomtatva, kézbe vehetően prezentálhattunk ügyfeleinknek. Mindenki jól járt az időtakarékossággal. Az ügyfeleink az előre egyeztetett időre kiérkezve, azt tapasztalták, hogy az adminisztrációs ügyintézéssel együtt alig negyedórába belefért a futómű ellenőrzése. Ezeket a vizsgálatokat szervizünk ütemezni tudta, és az egyéb munkák alakulásával jól el tudtuk osztani a műhelyünk üzemidejébe a vizsgálati megrendeléseket.

 

Munkatársak

Balaskó István

Projektvezető

Zavarkó Zoltán

Kutató-fejlesztő munkatárs

Bankós Lóránt

Mesterleveles autószerelő

Egyed Zoltán

Munkafelvevő

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés