FIMOSZ találkozó Halason

 

FIMOSZ találkozó Halason

Országos szakmai fórumnak adott helyszínt a Hirling Lovaspark és a Kincsem Ház múlt csütörtökön. A FIMOSZ (Fiat Márkakereskedők Országos Szövetsége). Az egésznapos találkozó autóipari szakmai előadásokkal, a hálózathoz tartozó márkakereskedői (márkaszervizes) véleménycserékkel, konzultációkkal folyt. Az ebédet követően a márkaimportőr képviselőivel folytattak tapasztalatcserét az ország szinte minden tájáról érkezett autókereskedők.

Nem először járnak Halason a FIMOSZ-hoz tartozó hazai márkakereskedők. Bár a szervezet indulásakor a Fiat márkához kapcsolódóan jött létre, az elmúlt közel 20 évben újabb márkákakereskedők (Alfa Romeo, Jeep) is csatlakoztak a szakmai közösséghez. A szervezet kiskunhalasi kötődése a térség egyik legstabilabb autókereskedése és autószervize, a KB Autoteam Kft. révén áll fent, amelynek ügyvezetője, Juhász Tibor egyben a FIMOSZ elnöke is.

Évente legalább két alkalommal találkozunk - mondta az elnök. Ez egy kifejezettem autós szakmai - azon belül is a hálózathoz tartozó kereskedések részéről történő -  találkozó. A mindennapos ügymenet mobilkommunikációs kapcsolata  mellett fontos a személyes megbeszélés a szakmában. Ilyenkor célzottan összegyűjtött témakörökben hallgatjuk meg egymást, osztjuk meg a tapasztalatokat, teszünk javaslatokat. Ez jó alkalom arra, hogy olyan vendégelőadókat is meghívjunk, akik tágabb hazai és nemzetközi autós szakmai folyamatokról, várható fejlődési irányokról informálnak minket. Ezekkel együtt megbeszéljük és értékeljünk a piaci trendeket is.

A közvéleményt érdekli, bennünket pedig még jobban, hogy vajon meddig futhatnak még a hagyományos üzemanyag meghajtású járművek. Hogyan alakul a hibrid és az elektromos hajtású autók elterjedése. Milyen szabályok érvényesülnek Európában a közeljövőben és ahhoz, hogy tud alkalmazkodni a szakma. És persze mindehhez egy helyi kereskedés hogyan tud idomulni, milyen támogatást tud nyújtani az importőr. És ami nagyon fontos, hogy mindezekkel az ügyfelek hogyan barátkozhatnak meg, hogy tudjuk ezt átvinni, lekommunikálni a mindennapokra, hogy továbbra is elégedett ügyfelek vegyék igénybe a szakma szolgáltatásait – zárta rövid nyilatkozatát a FIMOSZ elnök.

A Hirling Lovaspark VIP rendezvényházában folyó szakmai megbeszéléseken túl a szervezet belső ügyei is napirendre kerültek. A FIMOSZ elnökség beszámolt jelentés formájában a tagság felé a végzett munkáról. Zártkörű, kifejezetten a márkakereskedői hálózatra tartozó ügyek megtárgyalására került sor. A szakmai fórum résztvevői a Kincsem Házban elköltött munkaebédet követően az importőr képviselőivel találkoztak és az alig egy éve bekövetkezett importőrváltás tapasztalatait, várható jövőbeni fejleményeit tárgyalták meg. A FIMOSZ értekezlet késődélután ért véget.

 

fimosz_01
fimosz_06
fimosz_07
fimosz_08
fimosz_10
fimosz_12
fimosz_19
fimosz_23
fimosz_25
fimosz_27
fimosz_29
fimosz_35
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés