A Hunter diagnosztika megbízható és hatékony

 

A Hunter diagnosztika megbízható és hatékony

Már több mint féléve alkalmazza műhelyében a KB Autoteam Autószervize egy Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszert. A 2021 őszétől, egy NKFI alap pályázati beszerzésnek köszönhetően üzemeltet Hunter futómű diagnosztikai eszköz nélkülözhetetlen és hatékony munkaeszközzé vált a KB Autoteam Autószervizében.

Az eszközt prevenciós céllal ajánlottuk ügyfeleinknek az elmúlt időszakban, és sokan éltek a lehetőséggel. Ugyanakkor egy általános járműátvizsgálásnál rendkívül gyors és alapos eredményt kapnak a szerviz munkatársai az adott jármű futóművének állapotáról, amely alapján munkafelvevőink hasznos tanácsokkal láthatják el ügyfeleinket.

Mindenki jól jár ha tudja milyen állapotban van autója futóműve. A szervizünknek az ilyen komplex ellenőrzés korábban hosszú időt vett igénybe, így csak indokolt esetben vagy kifejezett kérésre végeztünk vizsgálatot. A Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszer alkalmazása óta azonban ez a munkafeladat rutinszerűvé vált, mert használata költség és idő hatékony. Az új műszer a jármű futópadra állásától számított másfél perc múlva komplex adatokat, képet ad, amit kinyomtatva, kézbe vehetően prezentálhattunk ügyfeleinknek. Mindenki jól járt az időtakarékossággal. Olyan autóknál is alkalmazzuk, ahol nem tárgya munkafeladatnak a vizsgálat, de az alaposság miatt elvégezzük, és ezzel pluszt adhatunk az ügyfélnek és a szerviznek is információ.

A KB Autoteam Kft. Autószervize, továbbra is ajánlja a prevenciós céllal történő Hunter futómű diagnosztikát ügyfeleinek. Javasoljuk éljenek a kivételesen gyors ellenőrzési lehetőséggel a jövőben is! A Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszert a KB Autoteam Kft. az NKFI Alapból megvalósuló program keretében rendszeresítette.

Cím: KB Autoteam Kft. Autószerviz,
6400 Kiskunhalas, Keceli út 19-23.,
Telefon: 77 429 395,
E-mail: vevoszolgálat@kbautoteam.hu;
Honlap. www.kbautoteam.hu

PC-DSC_7069compass_szalon
PC-DSC_7071compass_szalon
PC-DSC_7072compass_szalon
PC-DSC_7073compass_szalon
PC-DSC_7076compass_szalon
PC-DSC_7077compass_szalon
PC-DSC_7081compass_szalon
PC-DSC_7083compass_szalon
PC-DSC_7088compass_szalon
PC-DSC_7089compass_szalon
Munkatársaink
 
Balaskó István

szervizvezető, alkatrész-raktár vezető

Bankós Lóránt

szerviz-műhely vezető

Egyed Zoltán

munkafelvevő, garanciális ügyintéző

Horváth Ádám

autóvillamossági szerelő, autószerelő

Zsolnai László

autóvillamossági szerelő, autószerelő

Zavarkó Zoltán

vevőszolgálati munkatárs

Kiss Sándor

autószerelő

Csordás Ádám

autószerelő

Tarjányi Erik

autószerelő

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés