A Hunter diagnosztika megbízható és hatékony

 

A Hunter diagnosztika megbízható és hatékony

Már több mint féléve alkalmazza műhelyében a KB Autoteam Autószervize egy Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszert. A 2021 őszétől, egy NKFI alap pályázati beszerzésnek köszönhetően üzemeltet Hunter futómű diagnosztikai eszköz nélkülözhetetlen és hatékony munkaeszközzé vált a KB Autoteam Autószervizében.

Az eszközt prevenciós céllal ajánlottuk ügyfeleinknek az elmúlt időszakban, és sokan éltek a lehetőséggel. Ugyanakkor egy általános járműátvizsgálásnál rendkívül gyors és alapos eredményt kapnak a szerviz munkatársai az adott jármű futóművének állapotáról, amely alapján munkafelvevőink hasznos tanácsokkal láthatják el ügyfeleinket.

Mindenki jól jár ha tudja milyen állapotban van autója futóműve. A szervizünknek az ilyen komplex ellenőrzés korábban hosszú időt vett igénybe, így csak indokolt esetben vagy kifejezett kérésre végeztünk vizsgálatot. A Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszer alkalmazása óta azonban ez a munkafeladat rutinszerűvé vált, mert használata költség és idő hatékony. Az új műszer a jármű futópadra állásától számított másfél perc múlva komplex adatokat, képet ad, amit kinyomtatva, kézbe vehetően prezentálhattunk ügyfeleinknek. Mindenki jól járt az időtakarékossággal. Olyan autóknál is alkalmazzuk, ahol nem tárgya munkafeladatnak a vizsgálat, de az alaposság miatt elvégezzük, és ezzel pluszt adhatunk az ügyfélnek és a szerviznek is információ.

A KB Autoteam Kft. Autószervize, továbbra is ajánlja a prevenciós céllal történő Hunter futómű diagnosztikát ügyfeleinek. Javasoljuk éljenek a kivételesen gyors ellenőrzési lehetőséggel a jövőben is! A Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszert a KB Autoteam Kft. az NKFI Alapból megvalósuló program keretében rendszeresítette.

Cím: KB Autoteam Kft. Autószerviz,
6400 Kiskunhalas, Keceli út 19-23.,
Telefon: 77 429 395,
E-mail: vevoszolgálat@kbautoteam.hu;
Honlap. www.kbautoteam.hu

PC-DSC_7069compass_szalon
PC-DSC_7071compass_szalon
PC-DSC_7072compass_szalon
PC-DSC_7073compass_szalon
PC-DSC_7076compass_szalon
PC-DSC_7077compass_szalon
PC-DSC_7081compass_szalon
PC-DSC_7083compass_szalon
PC-DSC_7088compass_szalon
PC-DSC_7089compass_szalon
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés