Piaggio Haszongépjárművek közüzemben

 

Piaggio Haszongépjárművek közüzemben

Két új Piaggo Porter NP6 típusú haszonjárművet értékesített a napokban a KB Autoteam Piaggio Haszongépjárművek Márkakereskedés a Zalaegerszegi Városgazdálkodási Kft. számára. Az új járműveket, a KB Autoteam szalonvezetője, Vékony Melinda adta át a városgazdálkodási cég főkertészének, Kovács Mihálynak. A praktikus, környezetbarát és költséghatékony üzemeltetésű Piaggio-k a vármegyeszékhely üzemeltetési területén komplex szállítási feladatokat látnak majd el.


Az alig egy éve magyar piacra bevezetett Piaggio Haszongépjárművek egyre népszerűbbek. A sokoldalú kishaszonjárműveket előszeretettel vásárolják közüzemi cégek, kertészetek, városi kisvállalkozások a praktikus mérete, mobilitása és gazdaságos üzemeltetési költségei miatt – hangsúlyozza Vékony Melinda, a Kiskunhalasi Piaggio Márkakereskedés szalonvezetője.


A Zalaegerszegi Városgazdálkodási Kft.-vel létrejött ügylet a dinamikus kategóriába sorolható. Néhány hete vették fel velünk a kapcsolatot, kifejezetten az általunk forgalmazott Piaggio Haszonjárművek sokoldalúsága miatt. Kereskedésünkben válogatni is tudtak zalaegerszegi ügyfeleink a készleten lévő Piaggio Porter NP6 modelljeink közül. Végül két fehér színű nyitott platós modellre esett a Városgazdálkodási Kft. választása. A társaság ügyvezetője, Horváth István hozta meg a döntést, miután megtekintették a szóban forgó Piaggio modelleket Kiskunhalason.


A Horváth úrral történt telefonos egyeztetéskor - a műszaki igényük ismeretének birtokában - szinte biztos voltam abban, hogy a Piaggiok elnyerik a tetszésüket. A Zalaegerszegi Városgazdálkodási Kft. egyik fő tevékenységében, a közterület fenntartásban ugyanis nagyon hasznos tud lenni ez a modellkategória – emelte ki a szalonvezető. Alig féléve, a hasonló profilú Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. rendelt és vett át kiskunhalasi kereskedésünkben egy Piaggio haszonjármű flottát, ami kísértetiesen idézte a mostani helyzetet. Az autókereskedelemben nem lehet biztosra menni, de bevallom én nagyon bíztam abban, hogy megkötjük a megállapodást a két autóra. Sikerült – zárta mosollyal arcán tájékoztatóját Vékony Melinda szalonvezető.


A két darab Piaggio Porter NP6 modellt január 11-én vették át Kovács Mihály főkertész és Nyári István műszaki referens. Az átadás-átvétel a megszokott protokoll szerint történt a KB Autoteam Kft. kiskunhalasi székhelyén. Vékony Melinda a szükséges okmányok átadása és az autók használatával kapcsolatos tudnivalók ismertetése után nyújtotta át az indítókulcsokat. Útravalóként az autók átvevői virágcsokrot és figyelmességi ajándékot kaptak a szalonvezetőtől, aki jó utat és balesetmenetes közlekedést kívánt a Zalaegerszegi Városgazdálkodási Kft. munkatársai részére.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés