Nyár támogatásokkal

 

Nyár támogatásokkal

A KB Autoteam Kft. szakmai feladatai végzése mellett a társadalmi szerepvállalást kiemelten kezeli. A nyári időszak a szabadtéri sportrendezvények és a fesztiválok időszaka, amely során helyben és távolabbi környezetünkben is kiveszi a részét rendezvénytámogatásban vállalkozásunk.

A lovassport évtizedek óta a KB Autoteam Kft. szponzorációs fókuszában szerepel. Az idei szabadtéri szezonban elsősorban Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban rendezett versenyeken jelent meg főtámogatóként társaságunk. 

Az anyagi segítség mellett modelljeink a versenypályák dekoratív megjelenésében is sokat segítettek a versenyek szervezőinek. Az egyik látványos versenyszám, az úgynevezett ride and drive (lovagolj és vezess) váltó pedig fantasztikus látvánnyal megjelenített, izgalmas versengést hozott egy elektromos Jeep Compass modell részvételével.

Lakitelek is évek óta a támogatások középpontjában áll a KB Autoteam részről a nyári időszakban. A Lakitelki Népfőiskola szabadidő bázisán működő Nimród Footgolf Sportegyesület sporteseményei nemzetközi szinten jegyzett nyári események. A legutóbbi Professional Footgolf Tour július végi eseményén is tájékozódási pontot nyújtottak modellpalettánkból kiállított autóink a résztvevőknek. 

A nyári szabadtéri rendezvények zárásaként a fővárosban állunk a hazai díjugratósport legjelentősebb nemzeti eseményén, a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság főtámogatói hátterében. Reméljük, hogy segítségünk mind a sportolók és szervezeteik, mind pedig a közönség számára előnyöket biztosítanak!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés