Hasznos a Hunter futómű-diagnosztika

 

Hasznos a Hunter futómű-diagnosztika

Több mint egy éves tapasztalat alapján kijelenthető, hogy a KB Autoteam Autószervizében, a bevezetett Hunter futómű-diagnosztikai vizsgálatok rendkívüli előnyöket kínálnak a munkatársaknak és az ügyfeleknek egyaránt. A világszínvonalú futómű vizsgálati rendszer jelentősen felgyorsította a futómű-kontrollt, amely a szerelőknek és az ügyfeleknek is átlátható képet kínál azonnal a jármű állapotáról

A múlt század elején alakult amerikai vállalat által kifejlesztet Hunter futómű-diagnosztikai rendszerek folyamatos fejlesztéseken estek át. Manapság a korszerű Hunter futómű beállító rendszerek a tökéletes kerékbeállítás érdekében PC alapú eszközökkel, a kerékre szerelt műszerek vetített fénysugarait használva diagnosztizálnak. A KB Autoteam Kft. az NKFI alapból megvalósult 2021-ben elnyert pályázati programnak köszönhetően helyezett üzembe egy Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszert. Az összegző tapasztalatokról Balaskó István, a KB Autoteam Kft. Autószervizének vezetője, mint projektvezető abszolút pozitívan nyilatkozott.

Több mint egy éves Hunter tapasztalattal a hátunk mögött azt mondom, hogy jól döntöttünk, amikor vállaltuk a pályázati feltételeket és üzembe állítottuk Hunter futómű diagnosztikai berendezést. A szerelő gyorsan elsajátították használatát. Ami még fontosabb, hogy jelentősen lerövidült a vizsgálatra fordított idő. Általános hatékonyságunkat jelentősen javította a Hunter, mert munkaidő szabadult fel. Az ügyfeleinknek több alkalommal hirdettünk prevenciós futómű-vizsgálati lehetőséget, amivel sokan éltek. A jól és hibamentesen működő Hunter berendezésünk tovább erősítette a KB Autoteam Autószervizének műszaki színvonalát – hangsúlyozta a projektvezető.

Zavarkó Zoltán, a KB Autoteam Hunter projekt kutató-fejlesztőmunkatársa a szerelők és az ügyfelek oldaláról komoly elégedettséget tapasztalt. A meghirdetett Hunter prevenciós előjegyzéseink népszerűségének a gyorsaság volt a legnagyobb erénye. Az egyeztetett időpontokban a megérkezéstől bő negyedóra elegendő volt az eredményéig. Ügyfeleink megvárhatták és megnézhették, monitoron követhették a vizsgálatot. A kontrollhoz külső beavatkozásra nincs szükség. A futópadra állva, a jármű kerekeire az érzékelő papucsokat felhelyezve, két perc alatt kész vizsgálat. Az eredményt kinyomtatva kapta meg az ügyfél. – mondta a kutató-fejlesztőmunkatárs. A Hunter futómű-diagnosztikai rendszer informatikai háttere teljeskörű és átlátható – zárta mondandóját Zavarkó Zoltán.

A KB Autoteam Autószervizénél hasznos, hatékony beruházásnak bizonyult a Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszer munkába állítása. A szerviz dolgozóinak és ügyfeleinek is előnyös korszerű berendezés, ami jól vizsgázott az elmúlt másfél évben. Szervizünk előre egyeztetett időpontokban továbbra is rendelkezésre áll a Hunter kerékbeállító rendszerével bármilyen személy és kishaszonjármű esetében.

Cím: KB Autoteam Kft. Autószerviz, Kiskunhalas Keceli út 19-23.; tel.: 77 422 – 596; www.kbautoteam.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés