Klímatisztítás ózontechnológiával

 

Klímatisztítás ózontechnológiával

A KB Autoteam Kft. Autószervize a legkorszerűbb technológiával végzi bármilyen típusú jármű klímatisztítását, fertőtlenítését. Az ózonkezelésnél semmiféle vegyszer adalék nem kell. A Mobilsept HCG O3 generátor segítségével végzett klímafertőtlenítés, tisztítás során az ózon gázt 100%-osan juttatja a berendezés az autó klíma/fűtés rendszerébe. A zárt rendszer következtében az utastér legeldugottabb részébe, a ventillációs rendszer minden apró szegletébe eljut az ózon. A klímatisztítás, fertőtlenítés ára bevezető áron bruttó 4 500 Ft. Ez a fajta higiéniai kezelés kimagaslóan tartós és átfogó egészségvédelmet nyújt minden autóban utazó részére.

A klímatisztítás, fertőtlenítés 4 500 Ft  (a bevezető ár 2016. augusztus 15-ig érvényes)

A technológiáról:

Az ózont (O3) „aktivizált oxigén” néven emlegetik. A ózon a létező második legerősebb sterilizáló hatásfokkal rendelkezik. Széles körben használják baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges kivonásához. Ózón hatására a baktériumok, vírusok teljesen elpusztulnak. Az ózón generátorral történő „kezelés” során a zárt térben nem marad más, csak az oxigén. Nem hagy nyomot, frissítő zápor illatot hagy maga után. A vizsgálatok alapján a hagyományos klímatisztításnál lényegesen hatékonyabb.

Az ózontechnológiával végzett klímatisztítás, fertőtlenítés előnyei:

-    Teljes körű fertőtlenítés és szagtalanítás
-    Vegyszer, adalék, spray használata szükségtelen
-    Együttesen fertőtlenítő és szagtalanító

Előfordulhat, hogy a klímarendszerből elszökik a klímagáz. A KB Autoteam Kft. Autószervizénél a  klímafeltöltés ára bruttó 12 000 Ft. Ne halassza a legforróbb időkre a klíma ellenőrzést, feltöltést!

Klímafeltöltés 12 000 Ft

Keresse munkafelvevőnket!

Elérhetőség: KB Autoteam Kft. Autószerviz, Kiskunhalas Keceli út 19-23. telefon 77/422-395

KB Autoteam információ

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés