Ili, boldog nyugdíjas éveket!

 

Ili, boldog nyugdíjas éveket!

Az életünk markáns fordulópontjai örök emlékké nemesülnek. Krausz Józsefné, nekünk csak Ili, egy ilyen életepizód pillanatait élte meg velünk, a 25 éves KB Autoteam Kft. munkaközösségével a napokban. Október 25-én, kedvenc pénztárosunk és mindenesünk másfél évtizednyi Autoteam-es és negyven éves munkaviszony után megkezdte nyugdíjas életét. Ebből az alkalomból egy kellemes vaddisznópörkölt és az azzal járó minden egyéb finomság elfogyasztása - no meg az elmaradhatatlan sztorizások - közepette köszöntünk el tőle.

Október utolsó előtti keddjén, vagy harmincan gyűltünk össze a KB Autoteam ügyfélvárójában Krauszné Ili meghívására, hogy mint kollégák köszönjük meg a KB Autoteam Kft. 25 évéből neki azt az elmúlt másfél évtizedet, amit közös együttműködésben töltöttünk el. Juhász Tibor ügyvezető és Fehér Szilvia cégvezető köszöntötték először a pénztárosként KB Autoeam-től nyugdíjba vonuló Ilinket.

Virággal és egyéb figyelmességi ajándékokkal köszönték meg a vezetők munkáját, Balaskó István szervizvezető pedig egy tortát nyújtott át kolléganőnknek. Ezt követően a munkatársak a szerviz, az alkatrész, a karosszéria, a gazdasági és az értékesítési részlegektől köszöntek el öleléssel vagy baráti kézfogással tőle. Ili egy remek, tömör és helyenként derültségre okot adó, frappáns beszédet mondott. Figyelmes gondolatokat osztott meg velünk, amelyek mindenkihez szóltak, a szűkebb és tágabb munkahelyi közösségéhez, és a vezetőkhöz.  

Mondanivalója kicsengése egy elkötelezett csapattag képét mutatta, aki örömmel vette fel tizenöt éven át minden reggel az ügyvezetői iroda biztonsági szekrényéből a pénztárdobozt, hogy megkezdje a korántsem egyszerű és annál mozgalmasabb munkáját. Ili szeretett a KB Autoteam-nél dolgozni, és mi is szerettük, hogy együtt végezhetjük a munkát vele. Így voltak ezzel ügyfeleink is. Az ő munkája egy olyan bizalmi feladat, amely kulcsfontosságú egy autókereskedés eredményes működésében.

Az Autoteam életének minden részletét ismerte, hisz együtt lélegzett azzal minden nap, amit szeretett megosztani a kollégákkal. Jó volt vele együtt dolgozni, mert mindent (is) tudott és az információmegosztás részletességével sokat segített mindnyájunknak. Talán maradt volna, ha nem várná szépszámú unokasereg, akiket nagymamaként, azzal a módszeres precizitással fog majd nevelgetni, amit a KB Autoteam ügyfélpultja mögött is megszoktunk tőle.

Juhász Tibor ügyvezető kedves szavakkal emlékezett a másfél évtizedes munkatársi kapcsolatra, amely valójában jóval több volt, hiszen már hosszú éveket dolgoztak együtt, egy korábbi, szintén kiskunhalasi autókereskedésben.  Ili kissé meghatódva hallgatta, a helyenként humoros tartalmú köszöntőt, majd csoportképre állt össze a csapat. A jó ízű vadpörköltet és a hozzá illő pálinkákat ezúton is köszönjük Krausz Józsefnek, Ili férjének, aki kilőtte a vadat és megfőzte a finom étket számunkra. Mit kívánhatnánk mást Ilinek, mit hosszú, boldog, egészségben, örömökben gazdag nyugdíjas éveket!

 

ili_08
ili_09
ili_10
ili_11
ili_12
ili_13
ili_14
ili_15
ili_16
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés