Free2move autóbérlés már a KB. Autoteam Kft.-nél is!

 

Free2move autóbérlés már a KB. Autoteam Kft.-nél is!

2024 áprilisától bővítettük szolgáltatásainkat, csatlakoztunk a Free2move globális mobilitási platformhoz, és mostantól rövid távú autóbérlést is kínálunk ügyfeleink számára.

 

A Free2move egy nemzetközi mobilitási szolgáltató, amely egyetlen platformon kínál különféle közlekedési lehetőségeket, beleértve az autóbérlést is. A cég célja, hogy egyszerű és rugalmas mobilitási megoldásokat biztosítson a felhasználók számára.

 

A Free2move autóbérlés igazán kényelmes és rugalmas megoldás. Bérelheti autóját akár egy napra, akár hosszabb időre, mi alkalmazkodunk igényeihez. A széles járműválasztéknak köszönthetően nálunk biztos megtalálja a megfelelő járművet az utazásához, legyen szó családi autóról, kisbuszról vagy akár haszongépjárműről. Kedvező bérleti díjakat biztosítunk, nincsenek rejtett költségek. Az online foglalási rendszer gyors és felhasználóbarát. Pár kattintással kiválaszthatja és lefoglalhatja a kívánt autót.

 

Az autókat telefonos alkalmazással (Free2move) vagy a www.free2move.com weboldalon lehet lefoglalni, de ha önnek kényelmesebb, jöjjön be személyesen a KB Autoteam Kft.-hez és kollégáink mindenben segítenek.

A free2move rövid távú autóbérlési szolgáltatásunkról bővebben ITT ovashat. 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés