FIAT TAVASZI SZERVIZ AKCIÓ

FIAT TAVASZI SZERVIZ AKCIÓ

2018 április 19.

Tavasszal se feledkezzünk meg az átvizsgálásról, hiszen számos dologra érdemes figyelni, amivel biztosíthatjuk járműveink megfelelő állapotát! Teljes körű átvizsgálási ajánlatunkkal megadhatja járművének a gondoskodást, amire tavasszal szüksége van!

Tavaszi átvizsgálás - 4990 Ft 

Készítse fel autóját a nyárra szakértőink segítségével. Ellenőrizzük a fékeket, az akkumulátort, a folyadékokat, a gumiabroncsokat és autója további fontos alkatrészeit, hogy minden zökkenőmentesen működjön.

  • Ablaktörlő lapátok állapotának ellenőrzése
  • Külső- és belső világítás, valaminta fényszóró beállításának ellenőrzése
  • Akkumulátor ellenőrzése Midtronics teszter készülékkel
  • Folyadékszintek ellenőrzése(fékfolyadék, motorolaj, ablakmosófolyadék, hűtőfolyadék)
  • Karosszéria és lengéscsillapítók állapotának vizuális ellenőrzése
  • Kipufogórendszer állapotának vizuális ellenőrzése
  • Gumiabroncsok állapotának,légnyomásának és a futófelület mélységének ellenőrzése
  • Fékek vizuális ellenőrzése


20 % kedvezmény minden eredeti alkatrészre és a Selenia olajokra

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKAT, SZÉLVÉDŐKET ÉS FÉKEKET IS BELEÉRTVE

A Mopar® alkatrészeket a hosszútávú megbízhatóság, kényelem és teljesítmény jegyében tervezték. A Selenia olajok minősége biztosítja az Ön motorjának védelmét még extrém körülmények között is.

20 % kedvezmény bizonyos szezonális tartozékokra

TETŐRENDSZEREKET, KERÉKPÁRTARTÓKAT, KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁKAT ÉS VONTATÓRENDSZEREKET IS BELEÉRTVE
A Mopar® termékeivel személyre szabhatja autóját. Válasszon a kerékpártartók, tetőcsomagtartók, szőnyegek, könnyűfém keréktárcsák és csomagtérrendezők széles választékából.TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP


Az ajánlat 2018.04.01-től 2018.05.31-ig érvényes az akcióban részt vevő Fiat, Fiat Professional, Abarth, Lancia, Chrysler és Dodge hivatalos márkaszervizekben. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az alkatrész kedvezmény nem vonatkozik az alkatrész üzletben való megvásárlására. Az árkedvezmény a hivatalos listaárra vonatkozik és nem terjed ki a munkadíjra. Minden alkatrészt a kedvezményt biztosító hivatalos márkaszervizben kell beszerelni. Az FCA Central & Eastern Europe Kft. fenntartja a jogot az ajánlatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására vagy megszüntetésére. Részletes információért, kérjük, látogasson el a www.dijazzukahuseget.hu weboldalra.


Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.