25 éves születésnapunkat ünnepeltük

 

25 éves születésnapunkat ünnepeltük

A vállalkozás fennállásának 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepséget szombaton a KB Autoteam Kft. Márkakereskedés és Márkaszerviz. Az eseménynek a Hirling József Lovaspark adott otthont. A nap folyamán a jelenlévők közösen idézték fel a cég elmúlt két és fél évtizedének legmeghatározóbb eseményeit.

A program elején az ünnepség házigazdája, Kovács Iván köszöntötte a jelenlévőket a Hirling József Lovaspark rendezvényközpontjában. Majd Juhász Tibor, a KB Autoteam Kft. tulajdonos ügyvezetője lépett a mikrofonhoz, hogy elmondja ünnepi gondolatait.

- Hogy mi vezetett idáig? Munka, nagyon sok munka. Munkatársak, nagyon jó munkatársak. Szakmai kompetenciák magas színvonala az autókereskedés, értékesítés, a gazdasági vezetés és a szerviz területeken. Ezen eredmények mögött emberek, kollégák, vezetőtársak állnak. Segítők, támogatók és legfőképp elégedett ügyfelek. Autókereskedelmet működtetni olyan, mint egy nagycsaládban élni. Hogy a KB Autoteam nagy családja hibátlan lenne, azt nem mondom, mert nem az. De a hibákat a családon belül megoldjuk. A családban is vannak jó, és rossz időszakok, a KB Autoteam-ben is, de mint egy jó családhoz illik, a legfőbb célunk, hogy egyben maradjunk, és együtt oldjuk meg a nehézségeket. Mindenki a maga feladatát végzi el és azt összerakva cégszinten átalakul a befektetett munka egy KB Autoteam varázslattá, eredménnyé – mondta Juhász Tibor.

Fülöp János Róbert, a KB Autoteam Kft. tulajdonostársa beszédében felidézte, mi minden történt a nagyvilágban 1997-ben, a kiskunhalasi vállalkozás megalapításán kívül. E mellett beszélt a múlt és a jövő fontos kérdéseiről is.

- A KB Autoteam Kft. elmúlt időszakát az jellemezte, hogy komoly fejlesztéseket vitt véghez. E komoly fejlesztési program megújította az egész kereskedést, átalakította energetikáját, megnövelte a területét. Ezután a cég a nyakába kapott egy olyan autós válságot, ami alapjaiban fogja átrendezni a viszonyokat az egész iparágban. De nem első alkalommal áll a társaság abban a helyzetben, hogy kezelni kell a problémákat. Ez most is ugyanúgy menni fog, mint ahogy korábban is – fejtette ki Fülöp János Róbert.

Rémi Gábor, az FCA CEE Kft. importőr társaság kereskedelmi igazgatója köszönetet mondott a születésnapos cég vezetőségének és dolgozóinak a több évtizede tartó kiváló együttműködésért.
Az ünnepségen jelen volt Kiskunhalas polgármestere is. A városvezető arról beszélt, milyen fontos szerepe van a születésnapos vállalkozásnak a település életében.

- Hogyha megvizsgáljuk a KB Autoteam elmúlt 25 évét, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy szinte nincs olyan területe a városnak, ahol ne lett volna valamilyen formában támogató ez a cég. Mielőtt ide érkeztem, beírtam a halasmedia.hu weboldal keresőjében a KB Autoteam Kft. nevét és nem kevesebb, mint 385 bejegyzést találtam. Nem hiszem, hogy lenne más olyan vállalkozás a városban, ami ennyi eredményt produkálna. Nem tudunk úgy táncversenyt vagy épp kézilabdakupát rendezni, hogy ne látnánk ott a támogatók között ezt a cégnevet.

Ezt követően a jelenlévők átvonultak a Hirling József Lovaspark füves arénájához. A jeles alkalomból Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, a KB Autoteam Jeep márkanagykövete és színésztársai ünnepi előadást tartottak.

A színművészek ismert operett- és musicalslágereket adtak elő lóháton, a közönség legnagyobb örömére. Az utolsó dalnál természetesen a lovak mellett egy Jeep is fontos szerephez jutott. Egy igazi születésnap nem múlhat el torta nélkül. A vendégek először megcsodálták, majd közösen el is fogyasztották az ünnepi süteményt.

A program záró protokolláris momentumaként Bányai Gábor országgyűlési képviselő mondott pohárköszöntőt, majd átadott egy 1997-es borkülönlegességet Juhász Tibor ügyvezetőnek.

PC-KB Autoteam 25 éves 027
PC-KB Autoteam 25 éves 031
PC-KB Autoteam 25 éves 037
PC-KB Autoteam 25 éves 042
PC-KB Autoteam 25 éves 053
PC-KB Autoteam 25 éves 057
PC-KB Autoteam 25 éves 060
PC-KB Autoteam 25 éves 079
PC-KB Autoteam 25 éves 099
PC-KB Autoteam 25 éves 108
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés