Bemutatkozó

Minőség, megújulás, hatékonyság, eredményesség és ügyfél elégedettség: nálunk segítőkész kollektíva magas szakmai tudással, harmonikus légkörben szolgálja ügyfeleit.

 

Fiat és Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz

A KB Autoteam Kft. Fiat és Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz, Kiskunhalason a Keceli út 19-23. szám alatt található. Fiat személy- és haszongépjármű szalonunk, illetve autószervizünk 1997. június 1-én nyitotta meg kapuit ügyfeleink számára. Emellett használtautó beszámítással és értékesítéssel is foglalkozunk. 2018 októberével megkezdtük a Jeep modellek forgalmazását is. Legyen szó személy- vagy haszongépjárműről, nálunk megtalálhatja a céljaink megfelelő modellt! 

 

 

 

Szolgáltatásaink

Célunk, hogy teljes megoldást kínáljunk, így Fiat és Jeep márkaszervizünk mellett márkafüggetlen szervizzel és alkatrészellátással várjuk Önöket. A vásárlást teljes körű hitelügyintézéssel, továbbá GFB és CASCO megkötésével is megkönnyítjük, és ezzel együtt a gépjármű átírását is vállaljuk.

A KB Autoteam Kft. szolgáltatási körében kiemelt helyet és szerepet kap a Karosszéria és Fényezőműhely is, mely Kiskunhalason, a Szabadkai út 33. szám alatt található. A műhelyben a teljeskörű karosszériajavítási és fényezési munkák mellett a szerződött partnerekkel történő biztosítási ügyintézést, helyszíni kárbejelentést és kárfelmérést is végzünk.

 

 

 

Minőségirányítási rendszerünk

A nemzetközileg elismert, MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert építettük fel, melyet folyamatosan működtetünk minden területen: az ügyfélfogadástól az értékesítésen át a különféle karbantartási folyamatokig. Minőségpolitikai Nyilatkozatunknak megfelelően, ügyfeleink nap mint nap érezhetik a minőségi szolgáltatás komfortját és garanciáját. A minőségirányítási rendszer számunkra is garanciát jelent, hiszen biztosítja, hogy céljainknak megfelelően csak tökéletes munkát adunk ki kezünkből.

Céljaink

Hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatásaink értéket képviselnek ügyfeleink felé, és minden felmerülő problémájukra megoldást tudunk találni.

Fő feladatunknak tartjuk, hogy folyamatosan megújuló és bővülő kereskedelmi és szolgáltatótevékenységgel a lehető leghatékonyabban segítsük ügyfeleinket az autószektor releváns folyamataiban, hogy mindig bizalommal térhessenek vissza hozzánk, tudva azt, hogy autójuk biztos kezekben van.  Bátran számíthatnak munkatársainkraa tökéletes autó megtalálásában, az ügyintézésben, továbbá a karbantartási és szervizmunkálatok során is.

A társadalmi szerepvállalás is fontos cégünk életében. Célunk, hogy erőforrásainkhoz mérten hozzájáruljunk környezetünk fejlesztéséhez és jobbá tételéhez is a szociális, a kulturális ügyek és a sportélet területén is. Nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy munkahelyi közösségünk erős és összetartó legyen, hiszen szakértő kollégáink nagyban hozzájárulnak cégünk eredményeihez és sikereihez. A szakmai képzések mellett különféle rendezvényeket, családi és szabadidős programokat is szervezünk munkatársaink számára.

 

Alkatrészforgalmazó részleg

Hődör Mihályalkatrész értékesítő


Értékesítés

Vékony Melinda márkakereskedés vezető

Gschwindt Erikaértékesítési és marketing asszisztens

Fehér Jánosgazdasági asszisztens, könyvelő

Krauszné Tóth Ilonapénztáros

Nemes Ilona Erzsébetasszisztens


Karosszéria- és fényezőműhely

Parragh Gábormunkafelvevő, kárügyintéző

Pecséri Dezsőkarosszéria lakatos

Petelei István Csabafényező


Szerviz és műszaki ügyintézés

Balaskó Istvánszervizvezető, alkatrész-raktár vezető

Bankós Lórántszerviz-műhely vezető

Egyed Zoltán munkafelvevő, garanciális ügyintéző

Horváth Ádámautóvillamossági szerelő, autószerelő

Petrovics Andráshatósági ügyintéző

Kolozsvári Benceautóvillamossági szerelő

Vörös Józsefautóápoló

Zsolnai Lászlóautóvillamossági szerelő, autószerelő

Zavarkó Zoltánvevőszolgálati munkatárs

Vezetőség

Juhász Tiborügyvezető

Fehér Szilviacégvezető

Parragh Gáborkarosszéria és fényezőműhely vezető

Balaskó Istvánszervizvezető, alkatrész-raktár vezető

Vékony Melindamárkakereskedés vezető

Fehér Jánosgazdasági asszisztens, könyvelő

Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.