Bemutatkozó

 

Bemutatkozó

Bemutatkozó

Minőség, megújulás, hatékonyság, eredményesség és ügyfél elégedettség: nálunk segítőkész kollektíva magas szakmai tudással, harmonikus légkörben szolgálja ügyfeleit már 25 éve.

Fiat, Fiat Professional és Jeep  Márkakereskedés és Márkaszerviz

A KB Autoteam Kft. Fiat, Fiat Professional és Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz, Kiskunhalason a Keceli út 19-23. szám alatt található. Fiat személy- és haszongépjármű szalonunk, illetve autószervizünk 25 éve, 1997. június 1-én nyitotta meg kapuit ügyfeleink számára. Emellett használtautó beszámítással és értékesítéssel is foglalkozunk. 2018 októberével megkezdtük a Jeep modellek forgalmazását is. 2020-ban teljes épületkorszerűsítésen és felújításon átesett kereskedésünk, 2021-ben újabb 2000 négyzetméter területtel nőtt és melléképület bővítéssel gyarapodott. Legyen szó személy- vagy haszongépjárműről, nálunk megtalálhatja a céljaink megfelelő modellt!

 

Szolgáltatásaink

Célunk, hogy teljes megoldást kínáljunk a Fiat, Fiat Professional és Jeep  márkaszervizünk mellett, a márkafüggetlen szervizünkkel és alkatrészellátással ügyfeleink számára! A vásárlást teljes körű hitelügyintézéssel, továbbá GFB és CASCO megkötésével is megkönnyítjük, és ezzel együtt a gépjármű átírását is vállaljuk.

A KB Autoteam Kft. szolgáltatási körében kiemelt helyet és szerepet kapott a Karosszéria és Fényezőműhely is, amely Kiskunhalason, a Szabadkai út 33. szám alatt található. A műhelyben a teljeskörű karosszériajavítási és fényezési munkák mellett, a szerződött partnerekkel történő biztosítási ügyintézést, helyszíni kárbejelentést és kárfelmérést is végzünk.

  • Szerviz
  • Hunter futómű diagnosztika
  • Autóalkatrész
  • Karosszéria és fényezőműhely
  • Kárfelvétel
  • Műszaki vizsga
  • Eredetiség vizsgálat
  • Autókozmetika
  • Autófinanszírozás
  • Minőségirányítási rendszerünk

A nemzetközileg elismert, MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert építettük fel, melyet folyamatosan működtetünk minden területen: az ügyfélfogadástól az értékesítésen át a különféle karbantartási folyamatokig. Minőségpolitikai Nyilatkozatunknak megfelelően, ügyfeleink nap mint nap érezhetik a minőségi szolgáltatás komfortját és garanciáját. A minőségirányítási rendszer számunkra is garanciát jelent, hiszen biztosítja, hogy céljainknak megfelelően csak tökéletes munkát adunk ki kezünkből.

 

Céljaink

Hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatásaink értéket képviselnek ügyfeleink felé, és minden felmerülő problémájukra megoldást tudunk találni.

Fő feladatunknak tartjuk, hogy folyamatosan megújuló és bővülő kereskedelmi és szolgáltatótevékenységgel a lehető leghatékonyabban segítsük ügyfeleinket az autószektor releváns folyamataiban, hogy elégedetten és bizalommal térhessenek vissza hozzánk, abban a tudatban, hogy autójuk szakértő kezekben van.  Bátran számíthatnak munkatársainkra a tökéletes autó megtalálásában, az ügyintézésben, a hozzáértő, gondos karbantartási és szervizmunkálatokban.

A társadalmi szerepvállalás is fontos cégünk életében. Célunk, hogy erőforrásainkhoz mérten hozzájáruljunk környezetünk fejlesztéséhez és jobbá tételéhez. Támogatói szerepvállalásunkat a szociális, a kulturális ágazatban és a sportélet területén végezzük. Nagy figyelmet fordítunk a munkahelyi közösségünk erősítésére és összetartására, mert szakértő munkatársaink nagyban hozzájárulnak vállalkozásunk eredményeihez, sikereihez. A szakmai képzéseket, közösségformáló rendezvényeket, családi és szabadidős programokat szervezünk rendszeresen munkatársaink számára.

 

Munkatársaink
 
Juhász Tibor

ügyvezető

Parragh Gábor

karosszéria és fényezőműhely vezető

Balaskó István

szervizvezető, alkatrész-raktár vezető

Vékony Melinda

márkakereskedés vezető

Nemes Ilona Erzsébet

gazdasági vezető helyettes

Kiss Gabriella

műszaki asszisztens

Varga-Nagy Renáta

értékesítési és marketing asszisztens

Brinkus Zsanett Mónika

gazdasági asszisztens

Bonyhádi Csaba

érkésítési munkatárs

Muzsik Mónika

Pénztáros, recepciós

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés