Alkatrészek bármely típusú autóhoz

Ugye tudja, hogy a KB Autoteam Kft-nél Fiat, Jeep és Lada alkatrészek mellett bármely más típusú autóhoz is talál alkatrészt?

Bővülő tevékenységi körünknek és márkafüggetlen szervizünknek köszönhetően biztos beszerzési forrásaink vannak, bármely típusú autóról legyen is szó. Munkatársaink márkától függetlenül segítenek eredeti és utángyártott alkatrészek beszerzésében egyaránt!

 

Annak érdekében, hogy minden felhasználási célra kínáljunk megoldást, utángyártott alkatrészeket is forgalmazunk!

Ezek költséghatékony, mégis kiváló alternatívát jelenthetnek a gyári termékek helyettesítésére. A megbízható forrásból származó utángyártott termékek is szigorú szabályozások szerint készülnek, de természetesen ezek minősége és ár/érték aránya között is lehetnek különbségek. A KB Autoteam Kft. számára fontos gyári és utángyártott alkatrészek tekintetében is fontos, hogy olyan beszállítókkal dolgozzon együtt, akik minőségi alkatrészeket kínálnak. A legjobb döntés érdekében azt javasoljuk, kérjék ki szakembereink véleményét, akik több év tapasztalatával lesznek segítségükre az autójukhoz és céljaikhoz leginkább illő alkatrész kiválasztásában.

 

Gyári Fiat és Jeep alkatrészek, meglepően jó áron!

 A Fiatnak Fiat minőséget. A Fiat márka gyári alkatrészeitől tökéletes működést várhatunk, hiszen a gyár magas minőségi és biztonsági normái szerint készülnek. Az eredeti, gyári alkatrészekre 2 év garanciát biztosít a gyártó.

Ismerje meg az eredeti Fiat alkatrészek előnyeit ITT.


Újdonság! Cseredarabos vásárlás esetén a gyári alkatrészeket még kedvezményesebben kínáljuk ügyfeleinknek.
A 2 éves gyári garancia természetesen ebben az esetben is biztosított!

 

 

 

További információért keresse alkatrészforgalmazó részlegünket!
Az évek múlásával nemcsak az autója volánja mögött átélt kalandok száma nő - az is egyre fontosabbá válik, hogy megadja járművének azt a gondoskodást, amire szüksége van.

Vegye igénybe az autó korára szabott ajánlatunkat: minél idősebb a járműve, annál nagyobb kedvezmény jár az eredeti alkatrészekre.

Jusson hozzá kedvezményéhez egyszerűen:

  • Regisztráljon és nyomtassa ki kuponunkat.
  • Kuponjával keresse fel bármelyik Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional, Jeep, Chrysler, vagy Dodge márkaszervizt.
  • Adja át kuponját a márkaszervizben és máris egyedi áron juthat hozzá eredeti alkatrészeinkhez

 

Classic Line - Minőség megfizethető áron!

Idősebb autóval jár, mégis szeretne eredeti alkatrészeket? Íme a megoldás: 


A Fiat Classic Line termékcsalád 5 évesnél idősebb autókra kedvező áron kínál a gyárival azonos minőségű utángyártott alkatrészeket. A Classic Line termékek mindegyike a Fiat által bevizsgált és elismert eredeti minőséget képviseli. Ezek az alkatrészek garantálják a maximális teljesítményt és biztonságot, melyet egyéb, gyári minősítéssel nem rendelkező termékek nem tudnak nyújtani. A Classic Line kínálat minden tagjára érvényes az eredeti termékekre vonatkozó alkatrészgarancia. Használjon gyári minőségű alkatrészeket és autója meg fogja hálálni a törődést! 

 Classic Line termékcsaládok:

  • Fékbetétek
  • Féktárcsák
  • Légszűrők
  • Olajszűrők
  • Utastéri szűrők
  • Gázolaj szűrők
  • Vezérlés (szíj és egyéb rendszerelemek)

Kínálatunkkal és árakkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön Márkaszervizünkben!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Tartozékok

     Javaslatok széles skálája, hogy autóját gyári kiegészítők segítségével egyedivé varázsolhassa, ahogy Önnek a legjobban tetszik. Optikai tartozékainkkal könnyen egyedivé alakíthatja autóját, de ha például eredeti Fiat gyerekülést, tetőcsomagtartót keres, nálunk ezeket is megtalálhatja.

 A tartozékok listájáért kattintson IDE.

 


 

 

Reklámtermékeinket megismerheti ITT

Ami csak elképzelhető: ruházati és szabadidős termékek, ajándéktárgyak, méretarányos modellautók és sok más várja Önöket! 

 

 

Lada alkatrészek

A Fiat és Jeep alkatrészek forgalmazása mellett régi és új típusú Lada modellekhez is kínálunk alkatrészeket.

 


 TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Munkatársaink

Hődör Mihályalkatrész értékesítő


(77) 429 395

Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.