Szerviz

KB Autoteam Kft. - a sokoldalú szerviz

Fiat és Jeep márkaszervizünk mellett márkafüggetlen, akár garanciaidőn belüli, teljes körű szervizszolgáltatásokat is kínálunk bármely típusú személy- vagy haszongépjárműre.

Szervizközpontunkat alkatrészbázissal, mosóval kialakított terminálokkal hoztuk létre, és a legmodernebb felszerelések segítik a tökéletes munkavégzést. Emellett képzett autószerviz-csapatunk hozzáértése és minőségirányítási rendszerünk garantálja, hogy autója a legjobb kezekben van a KB Autoteam Kft. szervizében.

A javítási és karbantartási munkálatokon felül műszaki vizsga és eredetiség vizsgálat esetén is számíthat ránk.

Futóműbeállítás

A biztonságos autózás érdekében körülbelül 15 000 kilométerenként, illetve például új téli- vagy nyárigumi felszerelése, az autó bizonytalan úttartása esetén is ajánlott a futómű ellenőrzése és beállítása.

Különféle futómű diagnosztikai berendezésekkel gyorsan és pontosan végezzük a futómű beállítást, melynek adatait informatikai háttértámogatással rögzítjük és archiváljuk.

Gumiszerviz és gumicsere

A gumiszerviz során precíz eszközök segítségével mindennemű gumijavítást, centrírozást elvégzünk, és időszakos gumicsere esetén is állunk rendelkezésükre.

Alkatrészforgalmazó részlegünk széles választékban kínál a különféle típusú autókhoz megfelelő gumifajtákat.

Klímajavítás, -tisztítás és -fertőtlenítés; klímafeltöltés

A klímaberendezések rendszeres karbantartása és tisztítása nélkülözhetetlen a hatékony, biztonságos működéshez, és jelentősen növeli a klíma élettartamát. A klímagáz töltési szintjét is érdemes évente ellenőriztetni, szükség esetén feltöltetni. 

Az autószervizünk az autóklíma-berendezések vírustalanítását, antibakteriális kezelését, penészgombátlanítását, poratka- és allergiamentesítésétminőségi fertőtlenítő anyagok segítségével végzi, hogy klímája megfelelően, az utasok egészségét nem kockáztatva működjön.

Szélvédő sérülések javítása

Már az apróbb szélvédő sérülések is kockázatot jelenthetnek, hiszen a szélvédő az autó szerkezeti szilárdságának nagy részét biztosítja. Közúti ellenőrzés vagy műszaki vizsga során szintén problémát jelenthetnek a nem javított sérülések.

A kő vagy egyéb szilárd anyag felverődése által okozott szélvédősérüléseket szakszerűen javítjuk, Karosszéria és Fényezőműhelyünkben pedig szélvédőcsere is elérhető.

 

 

Munkatársaink

Balaskó Istvánszervizvezető, alkatrész-raktár vezető

Bankós Lórántszerviz-műhely vezető

Egyed Zoltánmunkafelvevő, garanciális ügyintéző

(77) 429 395

Horváth Ádámautóvillamossági szerelő, autószerelő

Kolozsvári Benceautóvillamossági szerelő

Zavarkó Zoltánvevőszolgálati munkatárs

Zsolnai Lászlóautóvillamossági szerelő, autószerelő


(77) 429 395

Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.