Visszatérő vendégek a KB Autoteam Kft. szalonjában

 

Visszatérő vendégek a KB Autoteam Kft. szalonjában

A KB Autoteam Kft. szalonja ismét különleges vendégeket fogadott, amikor Télessy Péter és kedves felesége, Anikó Szegedről ellátogattak hozzánk. Ők nem csupán visszatérő vásárlók, hanem a cég indulása óta rendszeres ügyfeleink, akik most már kilencedik alkalommal döntöttek mellettünk. 

Az évek során a Télessy család mindig Fiat gépjárműveket vásárolt szalonunkból, legyen szó személygépkocsikról vagy haszongépjárművekről, amelyek hol a családjukat, hol vállalkozásaikat szolgálják. Számukra a márkahűség kiemelkedő fontosságú, hiszen a Fiat járművek minősége és megbízhatósága mindig beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Az évek során Télessyék a személygépkocsiktól kezdve a haszongépjárművekig, széles választékban vásároltak járműveket tőlünk. Legyen szó családi autókról, a gyermekek részére szánt járművekről, vagy vállalkozásuk számára szükséges haszonjárművekről, mindig hozzánk fordultak. Az autóválasztásuk mindig gondosan átgondolt, a Fiat márka iránti hűségük, a minőség és megbízhatóság az elsődleges szempontok számukra.

Ismét minket választottak, és ezúttal egy Fiat Ducatóval tértek haza. Ezzel a döntéssel tovább erősítették a közöttünk fennálló hosszú távú kapcsolatot, ami számunkra különösen nagy jelentőséggel bír.

Köszönjük Péternek és Anikónak a hűséget, amit az évek során tanúsítottak, és hogy újra megtiszteltek minket bizalmukkal. Öröm volt ismét találkozni Önökkel, és reméljük, hogy a Fiat Ducato is beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Várjuk vissza Önöket a jövőben is, hogy továbbra is része lehessünk életüknek és vállalkozásaik sikereinek!

Kívánunk balesetmentes utakat és rengeteg gondtalan kilométert az új járművel!

 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés