Újabb Fiat Ducatok a Leziter Kft. flottában

 

Újabb Fiat Ducatok a Leziter Kft. flottában

Több éve fejleszti gépjármű flottáját a Fiat Professional márkacsaládba tartozó Ducatoval, a Homelux weboldal (www.homelux.hu) tulajdonosa és üzemeltetője, a Leziter Kft.  A szaniter, kerti bútor, barkács és elektronikai eszközök kereskedelmével foglalkozó sokoldalú Bajai vállalkozás tucatnyi járművet vásárolt az utóbbi években a KB Autoteam Kft. Fiat, Jeep és Piaggio Márkakereskedéstől. A Leziter Kft. és a kiskunhalasi Fiat kereskedés az augusztus végi napokban egy több darabos vásárlás végére tettek pontot. A kölcsönös partnerség a jövőben is folytatódik, hiszen a flotta szervizelése és a járművek újra cserélése folyamatos.

Vékony Melinda, a KB Autoteam Kft. Fiat, Jeep és Piaggio Márkakereskedés értékesítési vezetője egy új Fiat Ducato Maxi Furgont adott át a Leziter Kft. munkatársának Baján, a Szegedi 137. szám alatt található kereskedés székhelyén, augusztus végén. Nem szokatlan ez a jelenet a két cég között az utóbbi években, mert már jóval 10 darab felett jár azon Fiat Professional modellek száma, amit a kiskunhalasi Fiat kereskedéstől vásárolt a bajai vállalkozás.

A kapcsolat folyamatos és szoros közöttünk a Leziter Kft.-vel mondja az értékesítési vezető. A bajai kereskedelmi vállalkozás termékskálájához, a szállítási feladatokban ideális kínálatot nyújt a Fiat Ducato. Persze nem csak az új autók értékesítése a kapcsolat fontos eleme, hanem azok szervizelése és karbantartása is.

Mi felelősséget és garanciát vállalunk a termékeinkért és az elmúlt években szervizszolgáltatásaink tovább erősítették az üzleti kapcsolatot. A napokban átadott Fiat Ducatok közül, a rendelés utolsó darabja volt, amit hoztam. De nem csak hoztam, hanem viszek is autót – mondja mosolyogva Vékony Melinda. A Leziter Kft. ugyanis folyamatosan, bizonyos kilométerszám után megújítja járműparkját. A korábbi és jó műszaki állapotban lévő furgonjaikat értékesítjük, újakra cseréljük. Mészáros Istvánnal, a Leziter Kft. tulajdonosával, valamint Radó Csabával, a logisztikussal, ez jó alkalom volt arra is, hogy átbeszéljük az aktuális ügyeleteink mellett a jövőt is.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés