Szívós Bácsalmás elleni siker

 

Szívós Bácsalmás elleni siker

Szívós Bácsalmás elleni siker

A Bács-Kiskun Megyei Női Kézilabda Bajnokság vasárnapi fordulójában délután négy órakor a Bácsalmást fogadta a KB Autoteam SE Halason, a Horváth István Sportcsarnokban. A vendégek harciasan kezdtek és csak bő negyedóra után tudott egyértelműen felülkerekedni Virág Erika csapata. A félidőre aztán már tisztes előnyt szerzett a hazai csapat, amit a második játékrészben fokozatosan gyarapított. Fiat KB Autoteam SE - PVSE Bácsalmás 24-15 (13-7)

Rudics Zsuzsanna (csapatkapitány, PVSE Bácsalmás): „Nem győzni jöttünk, de nem is feltartott kézzel, sőt mindent beleadva a védekezésbe támadásba szerveztük a játékunkat. Sajnos egyik meghatározó játékosunk sérülés miatt nem lehetett itt. Összességében a 24 kapott gól Kiskunhalason nem rossz. A védekezésünk tehát, úgy ahogy elfogadhatóra, de a támadójátékunk eléggé egyszemélyesre sikerült Tumbas Sanelának köszönhetően, aki 13 találatot ért el a 15-ből. Gratulálok a Kiskunhalasnak.”

Virág Erika (edző, KB Autoteam SE): „Jó kis csapat a Bácsalmás, ezt már tavaly is bizonyította. Az egyik meghatározó játékosuk hiánya miatt könnyebb mérkőzésre számítottam, de így is hoztuk a kötelező győzelmet. Az elején túl sok teret hagytunk nekik, de aztán szépen jöttek a gólok. Mindenkinek játéklehetőséget adtam és biztosan, nagy gólelőnnyel győztünk.”

Fiat KB Autoteam SE - PVSE Bácsalmás 24-15 (13-7)
Kiskunhalason, Horváth István Sportcsarnok, 2015. március 1. 16.00 óra
Játékvezetők: Bálint Tamás, Szarvas Tamás
Hétméteres: 3/1 - 4/2, figyelmeztetés: 2/3, kiállítás: 3/3
A mérkőzés alakulása: 15. p.6-5; 27. p. 11-6; 42. p. 19-8; 50. p. 22-12; 57. p. 24-13.

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Csősz Szilvia 2, Dudás Katalin 1/1, Agócs Erika 6, Makai Katalin 2, László Krisztina 2, Rácz Fodor Ágota 1, Nagy Marianna 6, Szanyi Alida 4.

PVSE Bácsalmás: Hankószki Fanni 1, Madarász Sóra 1, Tumbas Sanela 13/2.

Következő forduló: 2015. március 8. 16:00 óra, Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok. KB Autoteam SE-Kecel KC.

Kép-szöveg: Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés