Start győzelemmel

 

Start győzelemmel

A Bács-Kiskun Megyei Női Kézilabda Bajnokság 2015/2016-os szezon első fordulóját játszotta vasárnap a Fiat KB Autoteam SE. A16 órakor kezdődött találkozón a Félegyházi KSC-t fogadta a tavalyi bajnok. A halasi győzelemhez kétség sem fért, mert a találkozó elejétől biztos kézzel fogták a meccset és nagygólarányú győzelmet arattak a Horváth István Sportcsarnokban lejátszott mérkőzésen a hazaiak. KB Autoteam SE - Félegyházi KSC 34-8 (15-6).

Katkó Andrea (képviselő, KB Autoteam SE): „Azt kértem, hogy inkább egységes csapat képét mutassuk, mint egyéni teljesítmények előtérbe helyezését. Ezt betartották, meg a szigorú védekezést is a lányok. A támadások során szervezett játékkal megnyugtató előnyt szereztünk már a találkozó elején, amitől megtört a Félegyháza. Onnantól gyakorlatilag azt csináltunk, amit akartunk. Az idei bajnokságban egyébként nem elsődleges cél a bajnoki cím. Sok a sérültünk és anyai örömök is lesznek a csapat háza táján a szezonban. Természetesen a legjobbat próbáljuk kihozni magunkból.”

Tasnádiné Talma Szilvia (képviselő, Félegyházi KSC): „Mindig úgy lépünk pályára, hogy győzni akarunk, de természetesen tisztában voltunk a realitásokkal. A Halas jobb játékerőt képvisel, amúgy meg a fele csapat nem volt itt és sérültjeink is vannak. Szóval az előjelek nem ígértek túl sok sikert. A bajnokság elején vagyunk, remélem, hamarosan belelendülünk a játékba és a célunkat, hogy a középmezőnyben végezzünk elérjük. Gratulálok a sokkal jobb Autoteam-nek!”

KB Autoteam SE - Félegyházi KSC 34-8 (15-6)

Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 2015. szeptember 20.16 óra, 20 néző

Mérkőzésvezetők: Kapás Krisztián, Palásti László

Hétméteres: 2/0; 5/1; figyelmeztetés: 3/2; kiállítás: 1/7, végleg kiállítva: Tarjányi Petra és Lőrincz Anna (mindkettő félegyházi)

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Kardos Csilla 1, Nagy Marianna 11, Baksa Nikolett 3, Csordás Renáta 2, László Krisztina 7, Csősz Szilvia 3, Makai Katalin 6, Csehó Kovács Nikolett 1.

Félegyházi KSC: Tresz Csilla 2, Tarjányi Petra 1, Samu Beatrix Gizella 1, Gácsi-Kis Gerda 4/1.

Következő mérkőzés: Soltvadkerti TE - KB Autoteam SE, 2015. szeptember 27. 15.00 óra, Soltvadkert, Városi Sportcsarnok.

Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés