Sportoló Autoteam

 

Sportoló Autoteam

A KB Autoteam Kft. számos sportág támogatója, sőt egyes események főszervezője is egyben. Legismertebb az évente megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság, de a KB Autoteam SE tízszeres megyei bajnok női kézilabda együttese is több mint egy évtizede viszi a Kiskunhalasi Fiat Márkakereskedés jó hírét. A társaság azonban nem csak a sporttámogatásban, hanem a sportolásban élen jár. A munkatársak hétfő esténként a Szilády Buborékban mérkőznek egymással kispályás fociban.

A csapat egyik motorja Nótári Zsolt (alkatrészes) szinte minden alkalommal játszik. „Több mozgás is elkelne az életemben, de már ez is jó lehetőség, amit a cégvezetés biztosít, vagyis a rendszeres testmozgáshoz a megfelelő teremfeltételeket a buborékban. Szívesen jönnek a kollégák, még a hölgyek is. Persze ez abszolút kikapcsolódás és szórakozás, nem vérre megy, de azért küzdünk rendesen egy-egy jó helyzetért.”

Kohi Habib (értékesítő) úgy véli, sokat segít a munkakapcsolaton a közös játék. „A hétköznapokon a munkatempó, a felelősség eléggé szárazzá teszi az együttműködésünket, de itt aztán leereszthetjük a gőzt. A csapatok mindig más felállásban lépnek pályára, sőt a félidőben is variálunk. Így aztán közelről megismerjük egymást és a játék hevében az együttműködés is sokkal gördülékenyebb, ami átvetül a munkára is. Jól esik a sportolás, a más közeg és így együttesen nagyon pozitív hatást vált ki mindnyájunkból.”

KB Autoteam információ

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés