Sikeres együttműködés a MERKBAU Zrt. és a KB Autoteam Kft. között: Új Fiat Ducato átadása

 

Sikeres együttműködés a MERKBAU Zrt. és a KB Autoteam Kft. között: Új Fiat Ducato átadása

A KB Autoteam Kft. nemrégiben egy vadonatúj Fiat Ducato haszongépjárművet adott át a MERKBAU Zrt. részére, amely segíti a cég napi munkafolyamatainak gördülékenyebb lebonyolítását. Az átadás különleges jelentőséggel bír, hiszen mindkét cég Kiskunhalason gyökerezik és hosszú évek óta meghatározó szereplője a helyi gazdasági életnek,jelentős hagyományokkal rendelkezik és a folyamatos fejlődésre való törekvésük biztosítja, hogy továbbra is élen járjanak a saját szakterületükön.

 

A MERKBAU Zrt, mint az egyik legismertebb építőipari vállalat Magyarországon, folyamatosan bővíti és fejleszti gépjárműparkját, hogy országos szinten is a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsa. Az új Fiat Ducato tökéletesen illeszkedik a cég igényeihez, hiszen robusztus kialakítása és megbízhatósága révén ideális választás a különböző építőipari feladatok ellátásához.

 

Az átadás alkalmával mindkét vállalat vezetősége kifejezte örömét a jövőbeni együttműködés kapcsán. Bízunk benne, hogy ez a mostani együttműködés csak a kezdete egy hosszútávú és sikeres partnerségnek, amely mindkét fél számára előnyös lesz. A Fiat Ducato modern technológiája és megbízhatósága fontos szerepet játszik majd a MERKBAU Zrt. mindennapi munkavégzésében.

 

Bízunk benne, hogy ez a közös siker csak a kezdet, és a jövőben még több hasonló projekt fogja erősíteni a két cég együttműködését!

 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés