Rólunk mondták

 

Rólunk mondták

FADDIKOR Kft.

Cégünk bortároló, erjesztő, élelmiszeripari, veszélyes és éghető folyadékok tárolására alkalmas tartályokat és nyomástartó edényeket és berendezéseket készít.

Fontos számunkra a személyes kapcsolat, a megbízhatóság a szakértelem. Járműparkunk jelentős részét a KB Autoteam-nél vásároltuk és a szerviz szolgáltatásukat is igénybe vesszük. A jövőben is számítunk a Fiat-ra és a KB Autoteam-re. Boldog születésnapot kívánunk!

Faddi János tulajdonos, ügyvezető


VÍZÉPSZOLG 94 Kft.

Társaságunk szilárd gazdálkodási helyzeténél és kiváló műszaki felkészültségénél fogva önkormányzatok, vízszolgáltatók, generálkivitelezők megbízható partnerévé vált.

Tevékenységünk során az egész ország területén dolgozunk. Hatékony mobilitásunkhoz a KB Autoteam Kft. partnerként kiváló minőségű termékeivel, a Fiat haszon és személyautókkal hosszú évek óta hozzájárul. Nálunk életbevágó a naprakész és üzemkész járműpark működtetése. Szerviz szolgáltatásának hátterével ez a készség állandó. Köszönjük és remélem sokáig így marad ez. A társaság 20. születésnapja alkalmából a legjobbakat kívánjuk az egész kollektívának!

Varga Tamás ügyvezető


KOVÁCS GYULA

Nagyjából egy időben kezdtük a vállalkozásunkat Juhász Tiborral és így a KB Autoteammel is. Szervizbe vittem az autóm és csereautóként felajánlott egy piros Fiat Doblót.

Ennek 20éve, hogy szalad az idő. Azóta tucatnyi Fiat személyautót és kis haszonjárművet vásároltam és a megbízható szerviz szolgáltatásukat is kihasználtam. Annak külön örülök, hogy vendéglátóként a 20. születésnapi ünnepségüket segíthettem. Én bizakodó vagyok a jó kapcsolat folytatásában. Minden jót kívánok a KB Autoteam Kft. vezetőinek és munkatársainak!


FIAT - MI SZERETJÜK!

A mi szakmánkban fontos a gyorsaság. A fővárosban és megyeszékhelyeken végezzük szolgáltatásainkat, amely az ízletes olasz tészták, saláták, üdítők és egyéb kiegészítők kiszállításával jár . De mi is szállíthatná más a jellemzően olasz eredetű ételekből álló finomságainkat, mint olasz autó.

Immár 5 éve dolgozunk együtt a KB Autoteam-mel. És miért? A Tibivel való barátság folytán! Viszont: csapatukat a megbízhatóság, segítőkészség, rugalmasság jellemzi! Profik, és nekünk erre van szükségünk! Napi kapcsolatban állunk, és ez így is marad az „idők végezetéig” :-)!

Deák Sándor ügyvezető


KÖSZÖNJÜK KB AUTOTEAM!

Így kezdhetjük a legfrappánsabban a gondolatainkat a márkáról, a cégről, az dolgozókról és az évek óta tartó közös munkáról. Az Etsberger Kft. több márkával szállította már bútorait, viszont a KB Autoteam által képviselt szemlélet, rugalmasság és szolgáltatás áll cégünk filozófiájához a legközelebb.

Mit sem ér a jó márka, a megfelelő alapanyag, ha a KB Autoteam munkatársai nem megfelelő felkészültséggel és szakmaisággal állnak mögötte. Az elmúlt években tapasztalt gyorsaság és problémamegoldó készség arra sarkallt minket, hogy a cég autós flotta állományát teljesen a KB Autoteam által képviselt márkákkal építsük fel.

Alfa Romeonk mellett egy Fiat Scudo kisbusz segíti a csapatépítő tréningekre való kényelmes utazást. Több Fiat Ducato áll sofőrjeink rendelkezésére, hogy bútoraink épségben érkezzenek meg új otthonaikba.

KÖSZÖNJÜK A BIZTONSÁGOT!

A gyors szerviz és a naprakész munkatársaknak köszönhetően mi is biztonságosan tervezhetjük útjainkat!Bízunk benne, hogy ezeket a jó tulajdonságokat megőrizve a jövőben is számtalan kellemes élményt élhetünk át a KB Autoteam által képviselt márkákkal, a cég munkatársaival!

Estberger Johann tulajdonos

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés