Piaggio egyszerűen nagyszerű

 

Piaggio egyszerűen nagyszerű

Február 2-án tartották a Paiggio haszonjárművek magyarországi bevezetésének sajtótájékoztatóját Budaőrsi Repülőtér melletti logisztikai központban. Goldberger Mária, az importőr Grand Automotive CE Piaggio márkafelelőse köszöntötte a megjelent szakmai vendégeket és a sajtó képviselőit a szerda délelőtti eseményen.

A helyszínen bemutató Piaggio modellek várták a vendégeket, amelyeket tesztelhettek igény szerint az érdeklődő újságírók. A tesztvezetési lehetőség előtt Reizer Levente, a Piaggio haszongépjárművek PR igazgatója tartott prezentációval kísért márkabemutatót és általános tájékoztatót. Az olasz haszonjármű múltja több mint 130 évre tekint vissza, több mint 100 országban van jelen és 6 gyártó üzeme van Európától, Ázsián át a tengerentúlig.

„Egyszerűen nagyszerű” kezdte gondolatait a PR igazgató, aki kitért a hazánkban megszokott haszonjárművektől kisebb méretű, ám éppen ezért egy eddig nem igazán célzott piaci szegmens kiszolgálásának lehetőségére hívta fel a figyelmet.

Számos előnyét hangsúlyozta az 1884-ben alapított, ma city truck-ként aposztrofált, Olaszországban nagy népszerűségnek örvendő és a világ más országaiban is kedvelt Piaggio modelleknek. Praktikussága, variálhatósága szinte végtelen. Mint mondta 1400 féle változatot tudnak kínálni a környezetbarát, benzines LPG és CNG vegyes használatú motorokkal szerelt kishaszonjárműből.

A PR igazgató általános tájékoztatóját Járai Henrik termékmenedzser részletes műszaki bemutató előadása követte. Ebben videó bejátaszásokkal, részletes műszaki leírásokat tartalmazó információkkal látta el a sajtó munkatársait a Piaggio-ról. Külön kiemelte a versenyképes üzemeltetési költségeket, a környezetbarát hajtáslánc előnyeit és a járművek halk működését.

A tájékoztatón a műszaki paraméterek mellett leginkább az árra voltak kíváncsiak a jelenlévők. Reizer Levente a Piaggio haszongépjárművek árát a hasonló teljesítményű és feladatra használható más hazai haszonjármű márkákkal hasonlította össze. Ebben az összevetésben milliós nagyságrendű különbséget tárt a vendégek elé a Piaggio-k javára. Az előadásokat követően negyedórás próbaútra vitték a meghívott és az arra jelentkező vendégeket. A tesztevezetések koradélutánig tartottak.

A Piaggio magyarországi bemutatkozásán a KB Autoteam Kft. ügyvezetője, Juhász Tibor vett részt, Vékony Melindával, a Kiskunhalasi Fiat és Jeep Márkakereskedés szalonvezetőjével. Kiskunhalason, a Keceli út 19-23 szám alatt található KB Autoteam Kft. telephelyén már kiállították a Piaggio modelleket, amelyeket mától hivatalosan forgalmaz az autókereskedelemben 25 éve jelenlévő vállalkozás.

A Paiggiok-ról további információkért az érdeklődők forduljanak a KB Autoteam Kft. munkatársaihoz! A Piaggio-ról bővebb webfelüeleten elérhető tájékoztatót ide kattintva találnak olvasóink. Elérhetőségek: KB Autoteam Kft. Kiskunhalas, Keceli úr 19-23. Telefon +36 77 422 596, e-mail: ertekesites@kbautoteam.hu, honlap: www.kbautoteam.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés