Nehéz pontok Nádudvartól

 

Nehéz pontok Nádudvartól

Megizzadt szombaton a KB Autoteam SE Hajóson a megyei első osztályú női kézilabda bajnokság soros fordulójában. A Nemesnádudvar ellen játszott találkozón az első félidőben, sőt még a fordulás követően is negyedórával a hazai együttes állt jobban. Virág Erika edzőnek is be kellett szállnia a meglepetést ellensúlyozandó, amely bő háromnegyedórán át éltette a hazaiakat, mert bizony addig vezettek, aztán izgalmas utolsó 10 percben győzött a KB Autoteam SE. Nemesnádudvari NKSZE - KB Autoteam SE 23-27 (11-8)

A találkozót Virág Erika (edző, KB Autoteam SE) foglalta össze. „Néhány erős játékosunk hiányzott és a Nemesnádudvar odahaza korábban is okozott nehézségeket csapatunknak. Jellemzően agresszívek, erőszakosak, ütnek-vágnak hazai pályán és ez így alakult most is, amiben a játékvezetés partner volt. Azt javasoltam a lányoknak, hogy viseljék el a durva játékot, mert ha reklamálunk, meg sajnáljuk magunkat, azzal nem vagyunk előrébb. A csapat rutintalanságát a második játékrészben sikerrel ellensúlyoztuk, igaz ehhez nekem is pályára kellett lépnem. Végül az utolsó negyedórában lendületbe kerültünk és erővel is jobban bírtuk ellenfelünknél. Fontos győzelem volt ez, akár aranyat is érhet a bajnokság végén. Egy hét múlva Kunszentmiklóson zárjuk az őszt. Az újonc csapat eddigi szereplése a mi győzelmünket vetíti előre, remélem úgy is lesz.”

Nemesnádudvari NKSZE - KB Autoteam SE 23-27 (11-8)

Hajós, Sportcsarnok, 2015. december 5. 17 óra, 20 néző

Mérkőzésvezetők: Csajkó János, Hegedűs Zoltán

Büntetők: 7/3; 5/3; figyelmeztetések: 2/2; kiállítások: 4/4.

Mérkőzés alakulása: 15.p: 4-4, 28.p: 9-8; 39.p: 15-9; 48.p: 17-17. 56.p: 21-22, 59.p 22-26.

Gólszerzők:

Nemesnádudvar: Magyari Emese 3, Schindler Erika 5, Kleinné Simon Zsuzsanna 8, Klein Anna 1, Késmárki Kinga 6.

KB Autoteam SE: Csehó - Kovács Nikolett 9, Nagy Marianna 11, Csordás Renáta1, Tóth Lili 1, Virág Erika 4, László Krisztina 1.

Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés