Nádudvartól gyűjtött Fiat pontok

 

Nádudvartól gyűjtött Fiat pontok

Jól kezdett a vendég Nemesnádudvar vasárnap délután a KB Autoteam SE ellen. A 12. percben három találattal vezetett a vendégcsapat (2-5) a Horváth István sportcsarnokban rendezett találkozón. A megyei női kézilabda bajnokság soros fordulójában biztos hazai két pontra számítottak Virág Erika tanítványai, de az elején alaposan fejre állt a papírforma. Aztán néhány perc alatt fordított a Fiat és helyre állt a világ rendje. A félidei pihenőre már megnyugtató előnnyel vonult az Autoteam (14-8). A végén meg nagyarányú hazai győzelem született. KB Autoteam SE – Nemesnádudvari NKSZE 27-18 (14-8).

Virág Erika (edző, KB Autoteam SE): „Az elején volt minden, de legfőképp pontatlan játék, sok kihagyott ziccer, az ellenfél pedig ettől vérszemet kapva átvette a kezdeményezést. A félidő közepén kezdődött el rendeződni a csapat. Már nem először a kötelező győzelmek a legnehezebbek. A második játékrészre már összeállt együttesünk. Ettől függetlenül nem szabad játszanunk a tűzzel. Most megszereztük a két pontot és ez a fontos.”

Kleinné Simon Zsuzsanna (csapatkapitány, Nemesnádudvari NKSZE): „A tisztes helytállásra törekedtünk, ami az első játékrészben vezetést is eredményezett. A Halas aztán rendezte a védelmét és jó pár indításból szerzett góllal visszabillentette a találkozót a maga javára. Voltak jó időszakaink, abból kell többet és többet összehozni a mérkőzéseinken. Talán egy kicsit túlzó a kilenc gólkülönbségű vereségünk.”

KB Autoteam SE – Nemesnádudvari NKSZE 27-18 (14-8)
Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 2015. április 19. 16 óra, 16 néző
Mérkőzésvezetők: Fogl Ferenc, Tomkovics Ákos
Büntetők: 3/2; 3/3; figyelmeztetések: 3/3; kiállítások: 1/4.
Mérkőzés alakulása: 12.p: 2-5, 19.p: 6-6; 26.p: 13-7; 47.p: 21-16. 57.p: 25-18.

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Kardos Csilla 2/1, Mészáros Anita 4, Csősz Szilvia 1, Makai Katalin 4, Nagy Marianna 7, Dudás Katalin 1/1, Csordás Renáta1, Szanyi Alida 1, László Krisztina 2, Agócs Erika 4.

Nemesnádudvar: Magyari Emese 2, Schindler Erika 9, Halbländer Bettina 1, Kleinné Simon Zsuzsanna 6/3.

A KB Autoteam SE következő hazai találkozója, 2015. április 26-án 16 órai kezdettel a Horváth István Sportcsarnokban lesz a Tiszakécske VSE ellen.

Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés