Műszaki vizsga jótanácsok

 

Műszaki vizsga jótanácsok

A műszaki vizsga megléte nem csak hatósági kérdés. Az autózás kultúrájának egyik, ha nem legfontosabb jellemzője a jármű műszaki felkészítettsége, a biztonságos közlekedésre való alkalmassága, elsősorban a saját és autóstársaink érdekében. A jármű műszaki vizsgáztatása, műszaki állapotának hitelesítése egy állami kontroll, de saját magunk biztonságérzetének is az alapja – fogalmaz a KB Autoteam Kft. Autószervizének vezetője, Balaskó István.

Autószervizünk rendszeresen tájékoztat saját honlapján, a közösségi felületein is a járművek műszaki állapotának, rendben tartásának fontosságáról. Mindezt nem csak üzleti megfontolásból tesszük. Mindenkinek az érdeke az, hogy közlekedésre alkalmas járművekkel járjunk az utakon télen-nyáron – mondja a szervizvezető. Márkafüggetlen szervizünkben évtizedek óta folyik műszaki vizsgáztatás. Nagy tapasztalatunk van. Ennek a feladatnak a vizsgakészség megállapítása mellett az autó teljes körű felmérése is megtörténik, amelyről tájékoztatjuk ügyfeleinket. Jó, ha tudja mindenki mivel és milyen állapotban megy ki az utakra. A járművek futóműveinek, fékrendszerének jó beállítása, a látszani, látni elvének érvényesülése, a különböző folyadékfeltöltések ellenőrzése biztonságot nyújt az autó tulajdonosoknak, sőt életet menthet. Az öngondoskodás e téren a magyar autókultúrában egyre elterjedtebb

Van persze egy másik megközelítés is, ez a jármű hivatalos műszaki állapotának minősítése, a műszaki vizsga érvényessége. Ezért indítunk időszakról-időszakra műszaki vizsga kampányt. A KB Autoteam az újév elején is felhívja figyelmét az autósoknak, mennyire fontos a jármű műszaki állapotának rendben tartása. Már az is nagy előrelépés, ha valaki ezt figyelemmel kíséri és a felkészítésben a KB Autoteam Autószervizére támaszkodik. A műszaki vizsga-bázisunk az autó javítása, felkészítése mellett a hatósági részt is elvégzi ügyfelei számára. A bejelentkezés online is történhet! Meglévő ügyfeleinknek műszaki vizsga érvényességi előjelzést adunk. Felkészült autószervizünk munkatársai és a műszaki vizsga-bázisunk folyamatosan áll ügyfeleink rendelkezésére – zárta tanácsait Balaskó István, a KB Autoteam Kft. Autószervizének vezetője.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés