Megyei döntők KB Autoteam támogatással

 

Megyei döntők KB Autoteam támogatással

Két napos regionális és felkészítő díjugrató verseny folyt az ünnepi hétvégén a Hirling József Lovasparkban. Több éves szünet után eldőltek a Bács-Kiskun Megyei bajnoki címek a különböző kategóriákban. A Kiskunhalasi Lovasbandérium által szervezett rendezvényt a KB Autoteam is támogatta.

Több évtizedes elköteleződésünknek ismét örömmel tettünk eleget. Az augusztus 20-21-én rendezett regionális és felkészítő díjugrató versenyt támogattuk. Azon belül a Bács-Kiskun Megyei díjugratás ifjúsági versenyszáma a KB Autoteam Kft. díjáért folyt.

Az ifjúsági versenyszámot Frányó Csenge /DIORINA/, a Révész Farm Lovas SE versenyzője nyerte. A KB Autoteam Kft. részéről Vékony Melinda szalonvezető adta át a kör első három helyezettjének a díjakat.

A további eredmények:

2. Ifj. Antal Péter /RÁDIHÁZA JORA/ Antal Tanya LSC
3. Kenyeres Anna / DEVIL Z/ Sugo-Horse Park LE

A KB Autoteam Kft. Fiat, Jeep és Piaggio Márkakereskedés és Márkaszerviz ezúton gratulál a győztes és a helyezett versenyzőknek. Pályafutásukhoz további sok sikert kívánunk! A versenyrendező Kiskunhalasi Lovasbandérium SE-nek köszönjük a kiváló szervező munkát.

PC-PC-kbm04
PC-PC-kbm06
PC-PC-kbm07
PC-PC-kbm09
PC-PC-kbm10
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés