Megérkezett az új Jeep Compass 4xe és Renegade 4xe

 

Megérkezett az új Jeep Compass 4xe és Renegade 4xe

Megérkezett az új Jeep Compass 4xe és Renegade 4xe!

 A 4xe SUV-k a plug-in hibrid technológia jóvoltából garantálják a Jeep® családban megszokott kiváló teljesítményeket, kimagasló vezethetőséget és kényelmet. A „4xe” emblémával jelölt modellek közös értékei közé tartoznak a takarékosságot, a kitűnő menettulajdonságokat, illetve a környezettudatosságot szolgáló megoldások.

 A Renegade 4xe és a Compass 4xe kettőse a zajtalan suhanás szabadságának természetközeliségén túl a vezetési élmény új szintjét biztosítja a legkedvezőbb üzemanyag-felhasználás, valamint a kimagasló off-road képességek mellett.

Compass 4xe:

Az új Jeep® Compass 4xe plug-in hibrid a legendás lelkületével új utat tör magának az elektrifikáció felé. A Jeep® márka kompakt SUV-jának evolúciója észrevétlenül vált az összetéveszthetetlen, tradícionális összkerék-meghajtás és a nagyteljeítményű elektromos motor használata között. Olyan megoldás ez a mobilizációra, amely csökkenti a károsanyag-kibocsátást, és javítja a vezetési élményt.

  • 240 LE
  • 5 másodperces gyorsulás 0-ról 100km/h-ra
  • 90 perces töltési idő Wallbox-szal és gyorstöltési funkcióval
  • 50 kilométeres hatótáv tisztán elektromos hajtással
  • Végsebessége tisztán elektromos üzemben 130km/h, hibrid üzemben 200km/h.

Az erő új formában fejeződik ki. A Jeep® Compass 4xe plug-in hibrid 11,4 kWh-s akkumulátorral van felszerelve, amelyet Wallboxon, vagy töltőkábelen keresztül, illetve menet közben az innovatív eCoasting és eCharge rendszerek használatával lehet tölteni.

 

Compass 4xe modelljeinket megtekintheted ITT!

Renegade 4xe:

A Jeep® a hagyományos 4X4 SUV, és az új automata váltó, a javított teljesítmény, és a hátsó kerekeket hajtó elektromotor kombinálásával újra feltalálja az összkerék-meghajtást, és a legnagyobb kényelmet biztosítja, miközben csökken a károsanyag-kibocsátás és a fogyasztás is.

  • 240 LE
  • 5 másodperces gyorsulás 0-ról 100km/h-ra
  • 90 perces töltési idő Wallbox-szal és gyorstöltési funkcióval
  • 50 kilométeres hatótáv tisztán elektromos hajtással

Nem számít, hogy milyen úton haladsz, a 270 lóerős összteljesítménnyel és a 7 másodperces 0-ról 100-ra gyorsulással bármilyen útfelületen a továbbfejlesztett 4X4 képességeknek köszönhetően a legnagyobb biztonságban vezethetsz. Ez kizárólag a Jeep® Renegade 4xe Plug-in hibrid új architektúrájának köszönhető, amely az első kerekeket hajtó hagyományos robbanómotort, és a hátsó kerekeket hajtó elektromotort kombinálja. Így minden tengely meghajtásáról külön motor gondoskodik, nagyobb nyomatékot, jobb irányíthatóságot és jobb kezelhetőséget biztosítva.

A Jeep® Renegade 4xe plug-in hibrid 11,4 kWh-s akkumulátorait otthon, vagy a városban a nyilvánosan elérhető állomásoknál is töltheted. A regeneratív fékrendszer eCoasting, vagy eCharge funkcióban képes az akkumulátorokat tölteni vezetés közben.Minden e-funkció, így a regeneratív fékezés, az eCoasting és eCharge funkció is azt a célt szolgálja, hogy észrevétlenül töltse az akkumulátorokat. Biztonságodat vadonat új technológiák garantálják: táblafelismerés, intelligens sebességasszisztens, sávtartó, ráfutásgátló, adaptív tempomat, lejtmenetvezérlő és fáradtságérzékelő.

 

Renegade 4xe modelljeinket megtekintheted ITT!

Elsőnek lenni soha nem elég azoknak, akik folyamatosan új kihívásokat keresnek. Várjuk személyesen márkakereskedésünkben, ahol elsők között próbálhatja ki legújabb plug-in-hibrid modelljeinket!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés