Megérkezett a Fiat Tipo Cross

 

Megérkezett a Fiat Tipo Cross

Megérkezett a KB Autoteam-hez az Új Fiat Tipio Cross. Amikor új utak felfedezéséről van szó, minden a hozzáállásról szól. Meg a felszerelésről. Jó híreink vannak: az Új Tipo Cross mindkét területen erős.

Az összetéveszthetetlen új narancssárga színtől kezdve az újratervezett lökhárítókon és ködlámpákon át a jég-matt tetősínekig, valamint az oldalsó szoknyákig és védőlemezig minden a te igényeidet szolgálja. A Cross egyedi stílusával és teljesen LED-es fényszóróival készen áll rá, hogy oda vigyen, ahová csak akarod.

SZABADON, MÉGIS ÖSSZEKÖTTETÉSBEN

Az Új Tipo Cross technológiai szempontból is kiemelkedő. A 7”-es Color Cluster kijelzőn minden utazásodat és a hozzá kapcsolódó információkat is színesben láthatod. Az új 10.25”-es Infotainment rendszer az érintőképernyős rádióval teljesen új fedélzeti élményt nyújt, ami a zenét és a navigációt illeti. A vezeték nélküli telefontükrözéssel könnyebben csatlakoztathatod okos telefonodat, mint valaha. Tehát hívásokat indíthatsz, üzeneteket küldhetsz, kezelheted a kontaktjaidat, zenédet és még sokkal többet is anélkül, hogy levennéd a szemedet az útról. Ráadásul az új, vezeték nélküli töltőnek köszönhetően telefonod mindig kapcsolatban és töltve marad.

EGY TIPO MINDENKINEK!

Az új Tipo Cross nem az egyetlen hírünk: az egész Tipo család tele van meglepetésekkel. Itt van az Új Tipo City Cross, vagy a Life család, mely három verzióban érhető el: Tipo, City Life és Life. Vagy válaszd a ferdehátú, kombi vagy szedán típust, hogy a családi és mobilitási igényeket is egyaránt kielégítsd! A jobb teljesítményt a megújult motorkínálatunk biztosítja: 1.0-ás 100 LE-s benzines motor, valamint 1.3-as 95 LE-s és 1.6-os 130 LE-s dízelmotorok, melyek hatékonyabbak és kevésbé szennyezőek. Már a KB Autoteam Kft. fiat Márkakereskedésben is megtekinthető! A részletekről érdeklődj az érékesítő munkatársainknál!

Forrás: fiat.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés