Legyen az Öné a Fiat Professional Ducato haszongépjármű

 

Legyen az Öné a Fiat Professional Ducato haszongépjármű

Az új Ducato gazdag szériafelszereltséggel lehet az Öné!

A furgon elérhető dízel és elektromos kivitelben, megújult orrkialakítással, számos vezetésbiztonsági rendszerrel és kedvezőbb fogyasztással.

Felszereltségét tekintve, rendkívül hasznos felszereltséggel büszkélkedhet. Többek között:

Távirányítós központi zár

Tolatóradar és tolatókamera

Tempomat és sebességhatároló

fűthető külső tükrök

- Állítható magasságú vezetőülés kartámasszal és deréktámasszal, 6 irányban állítható

ESC borulásvédelemmel

ABS, ESP és Hill Start Assist

10''-os Infotainment rendszer navigációval, Bluetooth-szal + vezeték nélküli képernyőtükrözés funkcióval, DAB digitális rádióval, 2 USB csatlakozóval (elektromos verziónál)

Prémium belső csomag (elektromos verziónál)

7"-os digitális műszerfal (elektromos verziónál)

150 kW gyorstöltési lehetőség (elektromos verziónál)

 

Kategóriájának legjobb raktér-kihasználtsága

Olyan munkatárs, mint senki más, akár 2.2t teherbírás, és 17 m3-es raktérfogat. Azáltal, hogy kategóriájában a legjobb aránnyal bír a külső hossz - belső hossz terén, Ön ugyanazt az árumennyiséget kompaktabb módon tudja szállítani, mindezt jobb mozgékonyság és manőverezhetőség mellett. Alacsony rakodási magassága egyszerűsíti és ergonómikusabbá teszi a szállítást, megkönnyíti a mindennapi be- és kipakolást.

Új MultiJet₃ motorok
Haszongépjárművekre tervezve

Csúcsteljesítmény, rendkívüli megbízhatóság, csökkentett üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás, mindez köszönhető a kifejezetten haszongépjárművekre tervezett új generációs motornak. Az új Ducato MultiJet₃ hajtáslánc széles választékot kínál, amely megkönnyíti munkáját minden lehetséges küldetés során. Az új Ducato MultiJet₃ motor (120 lóerős, 140 lóerős és 180 lóerős teljesítményszint) E6D Final homologizációval rendelkezik, kézi és automata sebességváltókkal kapható, mindez csökkentett zajszinttel és saját tömeggel, a kategóriájában legjobb üzemanyag-fogyasztással.

Az első önvezető haszongépjármű kategóriájában

Teljesen megújult elektromos rendszerének és elektromos szervorkormányának köszönhetően az új Ducatonál már számos innovatív biztonsági funkció érhető el, amelyek biztonságot nyújtanak a "munkahelyen" és stresszmentes vezetési élményt kínálnak egy "vezetési asszisztens" segítségével. A kettes szintű autonómia a Ducato-t az egyes szintről a többszörös ADAS-ba (Fejlett Járművezető-támogató Rendszerek) emeli, amely bizonyos esetekben elláthatja a kormányzást, a gyorsítás és a fékezés funkciókat.

Könnyebb munkavégzés a fedélzeten
Az új Ducato minden egyes részletét úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye a fedélzeten végzett munkát. A Keyless Entry & Go (kulcs nélküli nyitás és indítás) lehetővé teszi, hogy a kulcs munka közben egész nap a zsebében maradjon. Az elektromos rögzítőfék rendszer a klasszikus kéziféket gombbal kapcsolhatóvá alakítja át. Az új, Full LED-es fényszórók növelik a külső láthatóságot, az Eat & Work üléspad pedig dolgozó- vagy étkezőasztalként funkcionálhat.

Technológia


Hatékony munkavégzés hála a fejlett kommunikációs technológiának. A connectivity, avagy ''kapcsolódás'' még sosem volt ilyen fontos haszongépjárművek esetén. Az új Ducato kategóriájának legjobb infotainment rendszerét kínálja a legújabb csatlakozási technológiákkal egyetemben, növelve ezáltal járművének és flottájának hatékonyságát.

A választásban, most segítséget nyújt a Fiat Professional, hiszen minden új Ducatora CarGarantie 2+3 év kiterjesztett garancia vonatkozik, 200.000 km futásteljesítményig*.

Kérjen ajánlatot vagy jelentkezzen tesztvezetésre értékesítő munkatársainknál!

*Minden 2024.10.01. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Fiat Professional haszongépjármű vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé +3 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garancia jár. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+3 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az ajánlat visszavonásig érvényes.
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés