Lányok, feleségek, anyák, sportolók

 

Lányok, feleségek, anyák, sportolók

Rendes évi záró estjét tartotta péntek este a KB Autoteam SE tizenegyszeres megyei bajnok női kézilabda együttes a lovasbázis Nyereg Klubjában. A szezon végi szakmai értékelést Virág Erika edző mondta el, majd Juhász Tibor a csapat főtámogatója nevében köszöntötte a lányokat és az őszi teljesítményük okán emblémás törölközővel jutalmazta meg a csapattagokat. Az egyesület tagjai egymást is kölcsönösen megajándékozták, majd vacsorával és zenés-táncos esttel folytatták a találkozót.

Virág Erika kritikus hangon szólt az őszi munkájáról, ugyanakkor elégedettségének adott hangot a csapat jelenlegi harmadik pozíciója kapcsán. „Meg kell, hogy mondjam, az edzés látogatottság és néhány meccsre való összeállás terén rengeteg tartaléka van a csapatnak. Ugyanakkor nem lehetek elégedetlen a harmadik helyezésünkkel, hiszen mindössze két pontra vagyunk a Vadkerttől és a tavaszi nehéz találkozóink hazai pályán lesznek. Tehát pozitív jövőképem van a bajokság végkimenetelét illetően, persze a munkát el kell végezni és ebben sokkal nagyobb aktivitást várok edzésen, mérkőzésen 2016-ban. Bízom az újabb bajnoki címben.”

Juhász Tibor is hasonló elvárásokat fogalmazott meg, de nem elsősorban sportszakmai véleményének adott hangot köszöntőjében. „Az természetes, hogy a KB Autoteam SE-t akarja mindenki legyőzni és az is, hogy ez csak ritkán sikerül. Csak így tovább! Mindazonáltal ennek csapatnak sokkal nagyobb érdemei vannak a bajnoki címektől. Ha nem lehelünk életet a megyei női kézilabdába13-14 éve, akkor ma nem lenne vagy csak pislákolna, mint a kétezres évek elején. Duplájára nőtt a megyei csapatok létszáma az elmúlt időszakban, amelyben nagy szerepe volt és van a lányoknak. Azt is el kell, hogy mondjam, itt mindenki sportoló úgy, hogy közben tanuló lány, dolgozó nő, feleség, anya vagy éppen nagymama. Én annak örülök, hogy minden téren egészséges önbizalommal, életkedvvel, küzdeni tudással teszik a dolgukat és ebben óriási szerepe van, hogy közben versenyrendszerben állnak helyt a kézilabdában. Ez életmód, életfelfogás, amely támogatandó. A cél az induláskor is a közösségépítés volt és ha ez bajnoki címmel jár az jó, ha nem akkor is. Hiszem, hogy ezen felfogás szerint kell továbbmennünk.”

Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés