Kovács Gyula 28. autója a KB Autoteam Kft.-től: Egy Fiat Scudo útja a családhoz és a vállalkozáshoz

 

Kovács Gyula 28. autója a KB Autoteam Kft.-től: Egy Fiat Scudo útja a családhoz és a vállalkozáshoz

Nagy örömmel és büszkeséggel jelenthetjük be, hogy Kovács Gyula, a KB Autoteam Kft. elkötelezett ügyfele, immár 28. autóját vásárolta meg tőlünk. Ezúttal egy Fiat Scudo lett az új választása, amely méltó helyet kap családja és vállalkozása életében.

Gyula vásárlási története egy igazi sikertörténet. Az elmúlt évek során folyamatosan bővítette flottáját és családjának autóparkját a Fiat személy- és haszongépjárműveivel.  Az új Fiat Scudo tökéletes választás minden téren. Tágas belső terével és korszerű technológiájával minden tekintetben megfelel az elvárásoknak. Nemcsak az utasok kényelmét biztosítja, hanem az üzleti igényekhez is alkalmazkodik, legyen szó akár áruszállításról, akár egy hosszú útról.

Gyula és családja számára a Fiat nem csupán egy autómárka, hanem egy megbízható társ az élet különböző területein. Az évek során tapasztalt elégedettség és bizalom, amelyet mi a KB Autoteam Kft.-nél tapasztaltunk, nagy öröm számunkra, és erősíti elkötelezettségünket abban, hogy továbbra is a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek a hosszú távú kapcsolatnak, és örömmel várjuk, hogy a jövőben is együtt dolgozhassunk, és támogathassuk Őt és családját a Fiat járművek világában.

Gratulálunk Gyula a 28. autóhoz, és kívánunk sok boldog és biztonságos kilométert az új Fiat Scudo-val!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés