Kisinasok a KB Autoteamnél

 

Kisinasok a KB Autoteamnél

Kiváló és népszerű kezdeményezés a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolájának ötlete nyomán, hogy a nyári szünet elején általános iskolásoknak testközelből mutatnak meg néhány szakmát. Június 29-én a KB Autoteam - Fiat, Jeep és Piaggio Márkakereskedésben tettek látogatást a gyerekek.

Elképzelhető, hogy a következő években többen jelentkeznek majd például autószerelő tanulónak a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolájába. A cél az, hogy minél több szakmát megmutassanak testközelből úgy, hogy közben ki is próbálhatják a fiatalok.

A Pályaorientációs dömping hét 2. évad 3. napján június 29-én a KB Autoteam - Fiat, Jeep és Piaggio Márkakereskedésben tettek látogatást a diákok, akiket Fehér Szilvia, a társság cégvezetője fogadott. A gyerekek először az autószalont tekintették meg, amit nagyon élveztek, különösen, hogy a vadonatúj Fiat és Jeep modellekbe be is ülhettek.

A kisdiákok bepillantást nyerhettek az autók színskálájának fontosságába és különböző színmintákat kellett megkeresni a cég telephelyén, üzletében.

A csillogó új autók világa után a szervizben tettek látogatást, ahol a KB Autoteam szervizvezetője, Balaskó István kalauzolta a diákcsapatot. Megnézték a szervizbeállásokat, emelőket, a világszínvonalú Hunter futómű diagnosztikai berendezést és a szerviz aknából alulról is megvizsgálhatták a járműveket.

A szerviz részlegen belül az alkatrész utánpótláshoz szükséges raktárt is megnézték a gyerekek, ahol a szerszámokat kellett párosítani. A megérdemelt jutalom sem maradt el a KB Autoteamben tett látogatás és az ebéd után, mert a Muskátli Cukrászdában választhatta két gombóc fagyit desszertként a gyerkőcök.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés