Boldog ünnepeket kívánunk!

 

Boldog ünnepeket kívánunk!

Karácsony az elcsendesedés ideje. Az emberek családjuk körében ünnepelnek, és jó, hogy ez így történik. Az egész évre jellemző nyüzsgés a szenteste közeledtével fokozatosan lassul és az utolsó munkanapokon már mindenki lelkébe megállíthatatlanul beköltözik a békességre, szeretetre vágyás. A KB Autoteam Kft. munkaközösségében is így történik ez évről-évre.

2023 december 22-én délutánra a kereskedésünk készen állt az elcsendesedésre. A munkatársak még a kötelező évzáró teendőiket elvégezték, de gondolataik már a meghitt családikör felé, a szeretet ajándékozásának önzetlen irányába terelték figyelmüket. 

Társaságunk vezetése még egy esti közös vacsorára, évzáróra vendégül látta a kollégákat, amelyre ünneplőbe öltözve, saját készítésű finomságok kínálásával, a jól elvégzett munka örömével érkeztek munkatársaink. A Kincsem Kávézóban tartott évzáró rendezvényünk eseményeiről ide kattintva található a képes beszámoló!

Az év utolsó nyitva-tartásának befejező óráiban szalonunkban jól tapintható karácsonyi atmoszféra vette át a főszerepet. A műhelyben egyre halkabban, ritkábban koppantak a szerszámok, csak a rendrakás szunnyadó neszei hallatták hangjukat, aztán már azok sem.

Csend lett. Az ügyfélváró karácsonyfájának fényei árnyékában békésen terpeszkedtek az ajándékcsomagok. A falon élénkpiros ajkával mosolygó szépleány azt suttogta: „menj haza szeretni”. A recepció pultján aranyos-mintákkal szárbaszökő gyertyafények, fenyőággal megágyazott foglalatban vigyázták a csendességet. 

Az autók melletti karácsonyi kegytárgyak, a kellemes ünnepeket kívánó télapó és a barna tógás, csillaglámpást felmutató angyalka figyelmeztetést adtak az ott lábatlankodó fotósnak: „Kattints még párat és hagyj nekünk békességet”. Íme, a kereskedésünk év végi ünnepi hangulatú képei. Boldog karácsonyt!

 

kbszalon_03
kbszalon_05
kbszalon_06
kbszalon_07
kbszalon_10
kbszalon_11
kbszalon_12
kbszalon_13
kbszalon_14
kbszalon_15
kbszalon_18
kbszalon_19
kbszalon_20
kbszalon_21
kbszalon_22
kbszalon_23
kbszalon_24
kbszalon_25
kbszalon_26
kbszalon_27
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés