KB Autoteam nőnap a fiúkkal

 

KB Autoteam nőnap a fiúkkal

Hagyomány, amelyre számolnak hölgymunkatársaink és készülnek férfi kollégáink. Március 8-án Juhász Tibor, a KB Autoteam ügyvezetője munkakezdés előtt köszöntötte a lányokat a férfi munkatársak koszorújában. A virágátadásokat követően süti és üdítő várta a csapatot és persze a Zoltánok köszöntése sem maradt el.

Ünnepi munkakezdéssel indult a nap a KB Autoteam-nél mint minden évben a nőnapokon. Ezúttal a hét utolsó, pénteki napjára esett a hölgymunkatársaink köszöntése. Juhász Tibor ügyvezető köszöntőjében a lényegre tért, kifejezve a nők szerepét, teljesítményét és elismertségét a KB  Autoteam-ben. „Hölgyeim! A szokásos idézetet tudom csak mondani, hogy  álláshirdetésben keresek öt szorgalmas férfi, vagy egy női munkaerőt” – kezdte mondatait Tibor.

A felütéssel indult bevezető szavakat derültség fogadta a hölgyek és az urak részéről. A virágok átadását követően a női munkatársaknak a Zoltánok névnapi köszöntése követte. Zavarkó Zoltán és Egyed Zoltán kaptak egy-egy tábla csokit és persze fogatdák a női és férfi kollégák gratulációit.

A reggel félnyolc körül indult közös nőnapi ünneplést pár tréfás megjegyzés kíséretében a munkakezdésre be is fejezték és a nap, mint rendesen elkezdődött az ügyfelek fogadásával és az aznapi munkafeladatok elvégzésével. A KB Autoteam nevében minden hölgy munkatársunknak, partnerünknek, ügyfelünknek jó egészséget, sok boldogságot kívánunk!

PC-IMG_1244
PC-IMG_1247
PC-IMG_1252
PC-IMG_1267
PC-IMG_1269
PC-IMG_1273
PC-IMG_1274
PC-IMG_1275
PC-IMG_1284
PC-IMG_1285
PC-IMG_1289
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés