KB Autoteam kupa a Sziládyban

 

KB Autoteam kupa a Sziládyban

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Szilády - KB Autoteam Kupát a Buborékban. A Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület szervezésében 9 csapat mérközött egymással a 2013-as korosztályban. A KB Autoteam örömmel támogatta az eseményt. Társaságunkat Vékony Melinda szalonvezető képviselte az eseményen és az eredményhirdetésen.

Az utánpótlás labdarúgótornán kecskeméti siker született a február 12-én rendezett eseményen. A házigazda szépen helytállva a hatodik helyen zárt az erős mezőnyben. A téli idényben már a hatodik labdarúgótornát rendezte meg a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület a Buborékban. Ezúttal kilenc csapat résztvételével a Szilády - KB Autoteam Kupa kereten belül a 2013-as korosztály kapott játéklehetőséget.

A szervezők meghívására Bajáról, Kecskemétről, Pécsről és Szegedről érkeztek a házigazda ellenfelei. Egy mérkőzés 16 percig tartott és bizony ezt a játékidőt maximálisan kihasználták a fiatalok.  A hazaiak találkozóit megkülönböztetett figyelem övezte. Zákány Sándor tanítványai játszották az első meccset, ahol a SZEOL ellen 3-1-re nyertek.

A következő csoportmérkőzés a KTE Akadémia fehér ellen volt, ezen a rivális nyerni tudott. Ez azt jelentette, hogy a rájátszásban a Móraváros és a Pécs várt a halasiakra. Mindkét ellenfél jobbnak bizonyult a Sziládynál, így a hazaiak a hatodik helyen zártak.

A dobogó különböző fokaiért a KTE Akadémia lila, a KTE Akadémia fehér és a LUA Baja küzdött. A bajaiak mindkét kecskeméti csapattól kikaptak, így a harmadik helyen végeztek. A kupa sorsáról a KTE Akadémia két válogatottja döntött.

Végül a fehérek magabiztos játékkal nyertek, így az eredményhirdetésen ők vehették át a győztesnek járó serleget, az érmeket Vékony Melindától, a KB Autoteam Kft. márkakereskedés vezetőjétől. Ezúttal is megválasztották a torna válogatottját, amelyben Gyenes Gergő (KTE Akadémia lila), Paor-Smolcz József (KTE Akadémia fehér), Garcia Viszmeg Simon (LUA Baja), Gulyás Zalán (PMFC) és Radoi Fanni (Móraváros) kapott helyet.

Hír és képforrás: Halasmédia/Jáger Levente

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés