Jó lóra tettünk a Championátussal

 

Jó lóra tettünk a Championátussal

Július 22-24 között rendezték meg a 2022. évi Championátus versenysorozat I. fordulóját Kiskunhalason. A népszerű és rekord számú résztvevőt hozó verseny a Hirling József Lovaspark zöld gyepén folyt a helyezések eldöntéséért. A rendezvény egyik legnagyobb támogatója a KB Autoteam Kft. Fiat Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz.

A KB Autoteam Kft. több évtizedes támogatói kapcsolatban áll a lovassporttal. Az együttműködés során 2010-től az importőr Fiat Magyarország, később a jogutód FCACEE Kft. is bekapcsolódott a szponzorációs tevékenységbe. Már több mint 12 éve Fiat személygépkocsival gazdagszik győzelmi serlege mellett a felnőtt egyéni díjugrató magyar bajnok. Az idén egy Fiat 500 1.0 BSG Connect modellt adunk a győztesnek, amelyről ide kattintva talál részleteket!

A KB Autoteam Kft. az idei szezonban a 2022. évi Championátus versenysorozat I. fordulójában komoly modellparkot állított ki a Hirling József Lovasparkban Kiskunhalason. A látványos akadályokkal tűzdelt pályákon a Fiat személy és haszonjárművek, hozzá Jeep modellek színesítették a teret. Ebben az évben már egy Piaggio modellel is kiegészült a lovasparkban kiállított autók köre.  A Piaggio Porter NP6 modell várta a látogatókat főbejárat közelében.

A szervezők jóvoltából a 2022. évi Championátus versenysorozat I. fordulóját a Riderline Tv online közvetítésének köszönhetően tízezrek követték. Ezzel a hírrel és fotógalériával társaságunk honlapja is bepillantást ad a lovas élet atmoszférájába a KB Autoteam Kft. látószögéből.

 

champkbfb15
champkbfb06
champkbfb08
champkbfb09
champkbfb10
champkbfb11
champkbfb12
champkbfb13
champkbfb14
champkbfb16
champkbfb17
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés