II. Fiat Kupa a Sziládyban

 

II. Fiat Kupa a Sziládyban

A Kiskunhalasi Szilády RFC és a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesületet támogatók segítségével szinte minden korosztálynak versenyzési lehetőséget biztosít a téli időszakban. 2016. február 20-án, a II. Szilády - KB Autoteam Kupán kilenc csapat szerepelt és a házigazdák a csoportmeccsek után az aranyéremért játszhattak.

Jó focit láthattak azok a szülők és szakemberek, akik kilátogattak szombaton a Buborékba. A halasi foci téli szentélye ezúttal a II. Szilády-KB Autoteam Kupának adott otthont. A kilenc nevezett csapat előbb három csoportban mérkőzött egymással, majd a csoportgyőztesek szálltak harcba az érmekért. A Szilády RFC két kecskeméti csapat társaságába került a legjobb három közé, a bronzérem már biztosan megvolt a 2005-ös korosztálynak, de ők ettől többet akartak. A KLC-KTE ellen 3-1-re nyertek a halasi fiúk, az FC Hirös-Ép viszont nagy csatában 2-0-ra felülmúlta a hazaiakat, így az RFC ezüstérmet nyert.

Az eredményhirdetésen a díjakat Vékony Melinda, a KB Autoteam Kft. cégvezetője és Farkas Dániel Kiskunhalas Város alpolgármestere pedig értékelte a sikeres tornát.

Forrás: Halasmédia, fotó: Balogh Attila

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés