Hölgyeim, köszönjük

 

Hölgyeim, köszönjük

Március 8-án, a munkakezdés időszakában bensőséges keretek között köszöntötte fel nőnap alkalmából a KB Autoteam férfi közössége a társaságunknál dolgozó hölgy munkatársakat. Juhász Tibor ügyvezető vezetésével kedves és elismerő szavak kíséretében egy-egy csokor virágot kaptak hölgyeink, akik süteménnyel és üdítővel viszonozták a figyelmességet.

Mindennap találkozunk jövet- menet a kereskedésben vagy a szervizváróban női kollégáinkkal. Bár megadjuk a tiszteletet, de munkakapcsolatban lévén a hölgymunkatársakkal, elsősorban a feladatokra és azok megoldására koncentrálunk. 

Ez így helyes, de azért legyen ott a tudatunkban, hogy a nők azért többet vállalnak. A többségnek ott a második műszak, a család és az akörüli napi rutinok, ami bizony kemény meló. Ennek a plusznak a természetessége észrevétlen tartja a többlet odaadásukat. Az egyenjogúság kívánatos része ennek férfi részről való elismerése.

Nőnap alkalmából hangsúlyosabban gondolunk arra a sokoldalú szerepvállalásra, amit szemben a férfiak többségével rátesznek a barátnők, feleségek, édesanyák, nagymamák, anyósok a mindennapi kötelező munkának nevezett 8 órára. Remélem nem hagytam ki egyetlen státuszt sem! Szóval ma annak a többletnek adtunk markánsabb tiszteletet a figyelmünkkel, virágcsokrainkkal, amit a nők mindennap megtesznek különösebb elismerés nélkül.

Ha ezen néhány sornak, annyi hatása lesz csak, hogy férfi tudatunkban jobban rögzül a tény, hogy különösebb elvárás nélkül adnak a közösbe többet a lányok-asszonyok, akkor volt értelme leírnom. Ha azzal is párosul ez a tudat, hogy a mindennapi nőkkel történő munkakapcsolatunkban eszünkbe tartjuk és a viselkedésünkben érzékeltetjük, az még jobb. 

Persze azért, ha észre véve mindezt a hölgyek egy kedves mosollyal visszajelzik a férfi kollégák felé, az ultra szuper figyelmességi együttműködést jelentene. Hajrá Hölgyeim és Uraim! A KB Autoteam férfi munkatársai nevében boldog nőnapot kívánok!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés