Hasznos Hunter tapasztalatok

 

Hasznos Hunter tapasztalatok

2021 őszétől egy sikeres pályázati beszerzésnek köszönhetően üzemeltet a KB Autoteam Autószervize egy Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszert. Az eszközt prevenciós céllal ajánlottuk ügyfeleinknek az elmúlt időszakban, amely részükről és a műhelyünk oldaláról is pozitív tapasztalatokat eredményezett.

A Hunter futómű diagnosztikával a bejelentkezést követően, egyeztetett időben, percek alatt elvégeztük a vizsgálatot ügyfeleink számára. Az új műszer a jármű futópadra állásától számított másfél perc múlva komplex adatokat, képet adott, amit kinyomtatva, kézbe vehetően prezentálhattunk ügyfeleinknek. Mindenki jól járt az időtakarékossággal. Az ügyfeleink az előre egyeztetett időre kiérkezve, azt tapasztalták, hogy az adminisztrációs ügyintézéssel együtt alig negyedórába belefért a futómű ellenőrzése. Ezeket a vizsgálatokat szervizünk ütemezni tudta, és az egyéb munkák alakulásával jól el tudtuk osztani a műhelyünk üzemidejébe a vizsgálati megrendeléseket.


Munkatársaink a Hunter új kerék adapter konstrukcióval (Hunter szabadalom), másodpercek alatt rögzíthették az eszközt, megfelelően beállítva. A nagyfelbontású kamerák érzékelték a kerekeket, amely a monitoron jól követhetően megjelent segítve az ellenőrzést. Az autó tulajdonosok a prevenciós akciónkat méltányolták és sok bejelentkezés történt.


A KB Autoteam Kft. Autószervize, továbbra is ajánlja a prevenciós céllal történő Hunter futómű diagnosztikát ügyfeleinek. Javasoljuk éljenek a kivételesen gyors ellenőrzési lehetőséggel a jövőben is! A Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszert a KB Autoteam Kft. az NKFI Alapból megvalósuló program keretében rendszeresítette.


Cím: KB Autoteam Kft. Autószerviz,
6400 Kiskunhalas, Keceli út 19-23.,
Telefon: 77 429 395,
E-mail: vevoszolgálat@kbautoteam.hu;
Honlap. www.kbautoteam.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés