Használtautók a KB Autoteam-nél

 

Használtautók a KB Autoteam-nél

A KB Autoteam Kft. alapvetően a cégérén jelzett márkák új autó kereskedése (Jeep, Fiat, Fiat Professional, Piaggio Haszonjárművek), de jármű kínálatában a használtautók is elérhetők. A használtautó piacon azonban a jó minőségre és a megbízhatóságra törekszik, amelyhez nagyban hozzájárul a felkészült értékesítő és műszaki háttér, amellyel rendelkezik a társaság.

A használtautók jellemzően kevés kilométerrel, kiváló műszaki állapotban várják az érdeklődő ügyfeleket, amihez az értékesítés minden egyéb szolgáltatásával állnak rendelkezésre a KB Autoteam-nél. 

Az értékesítésre szánt autók minden esetben alapos műszaki átvizsgáláson esnek át. A kilométerszámláló a valóságot tükrözi, az autók eredete tisztázott, jól nyomon követhető és a szerviztörténet is rendelkezésre áll.

Az autók tiszták, karbantartottak és folyamatosan műszaki ellenőrzés alatt álnak, amig a KB Autoteam használtautó részlegén állnak és várják a leendő új tulajdonosaikat. Az értékesítők az adás-vételnél minden szükséges adminisztrációs tevékenységet elvégeznek, amit megosztanak az ügyfelekkel, hogy azok biztonságban érezzék magukat és az autót.

Az adás-vétel során lehetőség van kedvező feltételű hitelek felkínálására, amelynek igénybevétele esetén az ügyintézés jelentős részét elvégzik a KB Autoteam Kft. munkatársai. A használtautókínálat a cég honlapján képekkel illusztrált és a teljes feleszereltségi listák is olvashatók. Keresse a KB Autoteam értékesítő kollégáit a további információkért! Kattintson ide a használtautó kínálatunk megtekintéséhez!

PC-jeep_0jeep
PC-jeep_02jeep
PC-jeep_03jeep
PC-jeep_04jeep
PC-jeep_05jeep
PC-jeep_06jeep
PC-jeep_07jeep
PC-jeep_08jeep
PC-jeep_09jeep
PC-jeep_10jeep
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés