Fiatnál maradt főiskolás pontok

 

Fiatnál maradt főiskolás pontok

A Bács-Kiskun Megyei Női Kézilabda Bajnokság vasárnapi fordulójában a KB Autoteam SE a harcos, taktikus csapat hírében álló Kecskeméten Főiskola DSE együttesét fogadta otthonában. A bajnokság újoncát azonban agresszív játékkal lepte meg mindjárt az elején a Fiatos csapat. A tízszeres bajnok az első félidőben eldöntötte a találkozót, hiszen 9 gólos előnnyel (18-9) fordultak a Csősz Szilviáék. Bár a második játékrész közepéig némi bizonytalanságot tapasztalhattak a hazai szurkolók kedvenceiktől, de pár perc után helyre állt a világ rendje és halasi lányok hozták a kötelező a két pontot. KB Autoteam SE – Kecskeméti Főiskola DSE 32-24 (18-9).

Virág Erika (edző, KB Autoteam SE): „Ha a mérkőzés előtt ezt a végeredményt felajánlják, akkor örömmel fogadtam volna el. Jó csapat a kecskeméti, de összességében nem forgott akkora veszélyben a sikerünk, mint amennyire gondoltam. Az első félidőben biztos előnyt szereztünk. Blehó Andi nagyokat védett és Nagy Mariann 8 gólos teljesítménye is erőt mutatott. A második játékrészben egy kicsit kísérleteztem az összeállításban és az első negyedóra alatt egészen feljött ránk a főiskolás csapat, de aztán helyrebillentünk és biztosan hoztuk a győzelmet.”

Boricsné Józsa Ildikó (edző, Kecskeméti Főiskola DSE): „Gólerős játékosunk, Márki Éva első félidőben bekövetkezett sérülése meghatározta a találkozó kimenetelét. Hiányát nem tudtuk pótolni. A második félidő elején, közepén párszor úgy tűnt sikerül a felzárkózás, de nem voltunk képesek tartóssá tenni a fellendüléseinket, meg a szerencse is elpártolt tőlünk.”

A mérkőzés jegyzőkönyve:

KB Autoteam SE – Kecskeméti Főiskola DSE 32-24 (18-9)
Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 2015. április 12. Nézőszám: 30 fő
Mérkőzésvezetők: Szabó Balázs, Sándor György
Hétméteres: 8/6 - 4/4, figyelmeztetés: 2/2, kiállítás: 0/2.

Mérkőzés alakulása: 19.p. 12-3; 28.p. 17-7; 38.p. 19-14; 47.p. 24-20; 56.p. 31-22.

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Dudás Katalin 2, Csősz Szilvia 4/1, Kardos Csilla 3, Makai Katalin 2, Csordás Renáta 1, Nagy Marianna 11/1, László Krisztina 2/1, Botka Nóra 1, Agócs Erika 6/3.

Kecskeméti főiskola DSE: Márki Éva 1/1, Vincze Judit 1, Illés Nóra 1, Mokos Anita 7, Lovas Ágnes 1, Tanú Mariann 9/3, Bruzsák Beáta 2, Dunai Johanna 2.

A KB Autoteam SE következő hazai találkozója, 2015. április 19-én 16 órai kezdettel a Horváth István sportcsarnokban lesz a Nemesnádudvari NKSZE ellen.

KB Autoteam információ

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés