Fiat Tipo-val a boldogság felé

 

Fiat Tipo-val a boldogság felé

Egy kedves ügyfelünk tisztelte meg Fiat Márkakereskedésünket, egy számunka is aranyos történettel. Eiler Attila és Eiler Attiláné Tünde, egy korábban Fiat szalonunkban vásárolt Tipo-t biztosított egy esküvői szertartáshoz. Az ifjúpár Brigitta és Balázs választásában nincs kétségünk. A boldogságukhoz vezető kezdeti útszakaszhoz igénybevett hófehér Fiat Tipo esetéről pedig úgy véljük, ugyancsak jó döntés volt.

Engedjétek meg, hogy életünk egyik boldog pillanatát megosszuk veletek. 2021. február elején, amikor megvettük nálatok csodaszép új autónkat, még nem gondoltuk, hogy 2022.08.20-án lányunk esküvőjén főszerepet kap és a ceremónia után Kiskunhalasra a Sóstói csárdába fogja vinni az új párt, hogy megünnepeljék a család és a barátokkal házasság kötésüket. Most pedig egy pár kép nektek erről a szép napról. ”

Üdvözlettel; Eiler Attila és Eiler Attiláné Tünde

Kedves Attila és Tünde köszönjük a megkeresést és a fotókat! Az ifjú párnak, Brigittának és Balázsnak is sok boldogságot hosszú életet kívánunk! Csak úgy minden jót kívánunk a násznépnek!

KB Autoteam Kft.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés