Fiat téli szerviz akció

 

Fiat téli szerviz akció

Készüljön fel egy igazi téli kalandra. A vezetés biztonságos lesz átvizsgálásunkkal, mely most mindössze nettó 6990 Ft. Látogasson el hivatalos Fiat és Fiat Professional márkaszervizünkbe és garantáljuk, hogy autója a legjobb kezekben lesz.

Téli átvizsgálás mindössze nettó 6990 Ft-ért

  • ablaktörlő lapátok, ablakmosó működésének és állapotának ellenőrzése
  • a szélvédő állapotának ellenőrzése és tisztítása
  • a gépjármű külső és belső világításának ellenőrzése
  • az akkumulátor ellenőrzése
  • az üzemi folyadékok ellenőrzése (fékfolyadék, motorolaj, ablakmosófolyadék, hűtőfolyadék)
  • az alváz és kerékfelfüggesztés állapotának ellenőrzése
  • a kipufogórendszer vizuális ellenőrzése
  • a fékek vizuális ellenőrzése
  • a gumiabroncsok állapotának ellenőrzése - a futófelület mélységének mérése és légnyomás-ellenőrzés a gépjármű kötelező felszerelésének ellenőrzése

20 % kedvezmény eredeti alkatrészekre

A Mopar® alkatrészeket a hosszútávú megbízhatóság, kényelem és teljesítmény jegyében tervezték. A Selenia olajok minősége biztosítja az Ön motorjának védelmét még extrém körülmények között is.

20 % SZEZONÁLIS TARTOZÉKOKRA

Téli kalandjait kezdje azzal, hogy autóját praktikus eredeti tartozékokkal szereli fel. Válasszon a kedvezményes tetőcsomagtartók, szőnyegek, könnyűfém felnik vagy csomagtérrendezők széles kínálatából.

KEDVEZMÉNYEK SELÉNIA TERMÉKEKRE

A SELÉNIA olajok minősége biztosítja az Ön motorjának védelmét még extrém körülmények között is.

KARBANTARTÁS ÉS ÁTVIZSGÁLÁS:

TÖRŐDJÖN MEGFELELŐEN AUTÓJÁRÓL, MERT KIFIZETŐDIK

SZŰRŐK

A szűrők különféle védelmet nyújtanak: a vezetők és utasaik egészségétől kezdve egészen az autó motorjáig és annak környezetéig. A szűrőberendezések hatékonyságának ellenőrzése növeli gépkocsija élettartamát, valamint az Ön fedélzeti biztonságát.

FÉKEK

Rendszeres átvizsgálásuk 10.000 kilométerenként szükséges, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a fékbetétek és féktárcsák megfelelő állapotban vannak.

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK

Az ablaktörlő lapátokat évente kell cserélni ahhoz, hogy minden időjárás mellett kiváló látási viszonyokat biztosítsanak.

Az ajánlat 2021.10.18 és 2021.12.17 között vagy visszavonásig érvényes az akcióban részt vevő Fiat, Fiat Professional hivatalos márkaszervizekben. Az alkatrész kedvezmény nem vonatkozik az alkatrész üzletben való megvásárlására. Az árkedvezmény a hivatalos listaárra vonatkozik, és nem terjed ki a munkadíjra. Minden alkatrészt a kedvezményt biztosító hivatalos márkaszervizben kell beszerelni.

A KB Autoteam Kft. fenntartja a jogot az ajánlatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására vagy megszüntetésére. Részletes információért, kérjük, látogasson el hivatalos márkaszervizünkbe!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés