Évzáró jubilálókkal

 

Évzáró jubilálókkal

Megtartotta hagyományos évzáró vacsoráját a KB Autoteam Kft.. A találkozón Juhász Tibor ügyvezető köszöntötte a kollégákat és röviden értékelte az esztendőt. Két munkatárs, Hődör Mihály és Petrovics András 15 éve a cég munkatársai, amelyért külön elismerést kaptak. A vacsora után baráti beszélgetéssel folytatódott az est.

Két órával korábban zárta az év utolsó munkanapját a KB Autoteam Kft. december 23-án, az évzáró rendezvény miatt, amit a márkakereskedés szalonjában tartottak meg. A lányok-asszonyok süteményekkel, a férfiak pálinkás üveggel a kezükben érkeztek a rendezvényre. A műhelyben Balaskó István ezúttal nem műszaki problémák megoldásával foglalatoskodott, hanem egy ajándékba kapott birka megfőzésén munkálkodott.  

Este 5 óra körül pedig mindenki elfoglalta a helyét az elegánsan megterített asztalok mellett. Juhász Tibor ügyvezető a hagyományokhoz híven rövid évértékelőt tartott. A társaság jó évet zárt – mondta. Ugyanakkor azt is jelezte, hogy az elkövetkezendő év sok kihívást rejt, aminek a kimenetele nagyban múlik a kollégák munkavégzésén, pozitív hozzáállásán. Az ügyvezető hangot adott annak, hogy szívesen és örömmel végzi munkáját a vállalkozásnál, immár több mint 25 éve. Tapasztalt vezetőtársakkal és a dolgos kollégákkal minden akadály leküzdhető - hangsúlyozta.

Két munkatársat, akik már 15 éve a KB Autoteam munkavállalói külön is megjutalmazott a jubileum alkalmából az ügyvezető. Hődör Mihály az alkatrészellátás területén végzi már 15 éve munkáját, amit ajándéktárggyal honorált az ügyvezető. Petrovics András szintén 15 esztendeje dolgozik a cégnél és a műszaki vizsgáztatás területének felelőse, aki szintén külön ügyvezetői elismerést vett át. Juhász Tibor egy perces néma felállást kért a társaságtól, megemlékezve Nagypál Sanyi bácsiról, aki 5 évvel ezelőtti haláláig, szinte élete utolsó percéig a KB Autoteam-nél dolgozott és élő lelkiismeret volt a vállalkozásnak.

A köszöntők után követezett a finom vacsora, amit mindenki nagyon dicsért. Ezúton is köszönjük Balaskó István szervizvezető gondos figyelmét és a birkapörkölt megfőzésére fordított energiáját. A vacsora elfogyasztását követően baráti beszélgetéssel és poharazással folytatódott az est. A rendezvény végén valamennyi munkatárs figyelmességi ajándékot kapott.


Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés