Első helyen

 

Első helyen

Utolsó, a szezont figyelembe véve korántsem sorsdöntő, ám az idei évadban mindenképp a teljesség lezárását eredményező találkozón állt helyt a KB Autoteam SE. A vasárnap délután 4-kor kezdődött meccs esélyese a Virág Erika vezette hazai együttes volt a vendég Tiszakécskével szemben. A Fiat-os fölény végig jellemezte az összecsapást, miközben a kécskei gárda próbált zárkózni, de a  félidő 15-7-es eredménye azért jelezte, hogy a halasi szurkolóknak nincs  miért izgulniuk. A második játékrészben tovább növelték előnyüket Csőszék és biztosan nyertek, ezzel pontveszteség nélkül megszerezték a női megyei kézilabda bajnokság első helyét 2016 őszén.

Virág Erika (edző, KB Autoteam SE): "A szezon utolsó mérkőzésén igyekeztem mindenkinek játéklehetőséget adni. Túl sok gólt kaptunk, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Veretlenül, minden találkozónkat megnyerve vezetjük a bajnokságot, ami jó előjel a végelszámolásra tekintve. Most egy kis pihenés jön, aztán január elején belevágunk, hogy beteljesítsük célunkat, ami egyértelműen az újabb bajnoki cím. Az elsőséggel szeretnénk a jövőre 15 éves születésnapját ünneplő egyesületünk 2017-es esztendejét teljessé tenni."

Kapás Krisztián  (edző Tiszakécske): „Az első félidőben még viszonylag jól tartotta  magát a csapatom. Addig, amíg erőnléttel bírjuk felvesszük a versenyt a legjobbakkal is, aztán ahogy felőrlődünk jönnek a hibák és elfogyunk. Így történt ma is. A második játékrészben, különösen az utolsó 10 percben teljesen kiengedtünk. Megérdemelten nyert a Halas.”
 
Jegyzőkönyv:
 
KB Autoteam SE- Tiszakécske VSE 32-15 (15-7)
Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 40 néző, 2016. december 4-én, 16 óra
Mérkőzésvezetők: Nagy Péter, Parádi Róbert
Hétméteres: 4/2 - 4/2, figyelmeztetés: 2/3, kiállítás: 0/1
A mérkőzés alakulása: 9.p 6-1; 24.p 13-7; 44.p 19-12; 56.p 27-15
Gólszerzők:
 
KB Autoteam SE: Csehó - Kovács Nikolett 2/1, Mészáros Anita 4, Csősz Szilvia 4/1, Nagy Marianna 6, Tóth Lili 4, Sendula Fanni 3, Baksa Nikolett 2, Csordás Renáta 3, László Krisztina 1, Agócs Erika 1, Dudás Katalin 2.
 
Tiszakécske VSE: Turzai Gerda 1, Zámbori Leila 1, Péli Margit Imola 1, Borzák Melinda 4/1, Kalló Anett 1, Szántó Nikolett 1, Buzsák Bea 6/1.
 
KI

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés