Dízelszerviz

 

Dízelszerviz

A KB Autoteam Kft. autószervizének teljes körűségét erősíti, a 2013-ban kialakított, közel 30 milliós beruházást jelentő új műhely, a korszerszerű, speciális műszaki, technikai berendezésekkel felszerelt dízelszerviz.

A dízelműhely a KB Autoteam Kft. telephelyén, a Keceli 19-23-ban különálló egységként üzemel. A steril, jól megvilágított körülmények és a speciális, korszerű berendezések, műszerek lehetővé teszik a porlasztók bevizsgálását, felújítását, a magasnyomású szivattyúk felújítását, a dízel üzemanyag rendszerek hiba feltárását. A magas minőségi fokú eszköz hátteret és informatikai berendezésekkel kiegészülő rendszer és a dízel technológia műszaki ismeretének alapossága garancia a hatékony, eredményes szolgáltatás végzésére.

A 40 négyzetméteres, új dízelműhelyben precíziós műszerek, berendezések sorakoznak. A Common-rail (CR) rendszerek porlasztói, szivattyúi bevizsgálása, javítása rendkívül steril körülményeket kíván. Az orvosi műtőhöz hasonlítható műhelyben a szennyezés mentesség állandó. A bevizsgáló pad számos szivattyú, és befecskendező vizsgálatára alkalmas, többek között a Bosch, a Delphi, a Denso, a Siemens és más márkák bevizsgálását, javítását is el tudja végezni a dízelszerviz képzett szerelője. A próba pad, és a diagnosztikai berendezések szintén a korszerű technológia részét képezik. Több soros és egy párhuzamos diagnosztikára alkalmas műszer áll rendelkezésre, hogy az alkatrészek kiszerelése előtt eldönthető legyen, hogy az üzemanyag rendszer mely részén alakult ki rendellenesség. A műhely eszközeit gyarapítja egy ultrahangos mosó, amely alapvető tartozék a diesel alkatrészek javításánál.

A KB Autoteam Kft. dízelszervize, a kereskedés megszokott nyitva tartási rendjében működik, munkanapokon 8 és 17 óra között. 


Elérhetőségünk
Cím: Kiskunhalas, Keceli út 19-23.
Telefon: 77 429 395,
E-mail: szerviz@kbautoteam.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés