Citroën kisbuszt adtunk át az RFC-nek

 

Citroën kisbuszt adtunk át az RFC-nek

Sportszakmai és működési feltételrendszer vonatkozásában is töretlenül fejlődik a Szilády RFC. Kedden délután ünnepélyes keretek között került átadásra az egyesület képviselőinek gépjármű flottájuk legújabb tagja. A klub támogatóinak és pályázatnak köszönhetően egy Citroën Jumpy Kombi XL 2.0 HDI automata 180 Le 9 személyes gépjármű is biztosítja a jövőben sportolóink komfortos utazását. Vincze Attila elnöknek Juhász Tibor, a KB Autoteam Kft. ügyvezetője adta a kisbuszt a klubház előtt.

Még mobilabbá vált a Szilády RFC. A klub járműflottájában jó szolgálatot tesz majd a különböző bajnokságokban szereplő csapatok szállításában az a Citroën Jumpy Kombi XL 2.0 HDI automata 180 LE, 9 személyes gépjármű, amelyet augusztus 6-án az egyesület székhelyén vettek át. A flottabővítés pályázat és támogatók segítségével történt. 

Az egyesület vezetésének Juhász Tibor ügyvezető, a KB Autoteam Kft. Fiat, Fiat Professional, Jeep Márkakereskedés nevében adta át az autót. Az átvevő Vincze Attila klubelnök beszédében a köszönő szavak mellett kihangsúlyozta, hogy az egyesületük minden lehetőséget megragad a fejlesztő beruházásokra, amelyhez pályázati forrásokat és támogatókat keres.

A KB Autoteam Kft. ebből a szempontból törzstámogatónak minősül – erősítette meg.Juhász Tibor köszöntőjében nyomatékot adott annak, hogy bár számos helyi sportegyesületet támogat, de közülük kiemelkedik és példaértékű az a közösségépítő, sportszakmai munka, amit az RFC esetében lát. Ennek első számú motorja Vincze Attila elnök – jelentette ki, aki több száz gyermek sportolási feltételeit teremtette meg az elmúlt évtizedekben. Ehhez kiváló munkatársakat, önkéntes segítőket, támogatókat talált. Az ügyvezető további sikereket kívánt a klubnak és balesetmentes közlekedést kiemelve, hogy vállalkozása, amely Citroen-Peugeot márkaszerviz lett az idéntől a szerviz hátteret biztosít az egyesületnek.

Az ünnepélyes átadón Juhász Tibor virággal ajándékozta meg a klub elnökségi tagját Rencsár Anitát, Vékony Melinda, a KB Autoteam Kft. értékesítési vezetője pedig egy figyelmességi ajándékkal az elnököt, Vincze Attilát. Az indító kulcs aztán Dervaderics Gábor szakmai vezetőhöz került, aki annak rendje és módja szerint minden technikai tudnivalót megismert Melindától és próbaútra mentek a Citroën Jumpy-val.

Az ajándékozás ezzel nem ért véget, mert Vincze Attila is tartogatott meglepetést jelentő szuvenírt a KB Autoteam Kft. ügyvezetőjének. Juhász Tibornak egy RFC-és sálat adományozott, remélve, hogy vezetői elfoglaltsága mellett szán időt arra, hogy erősítse a mérkőzéséken szurkolásával a klub „B közép” rajongóit. Az átadó szerény fogadással és rövid beszélgetéssel zárult.

 

rfc_citroen_08
rfc_citroen_09
rfc_citroen_10
rfc_citroen_11
rfc_citroen_12
rfc_citroen_13
rfc_citroen_14
rfc_citroen_15
rfc_citroen_16
rfc_citroen_17
rfc_citroen_18
rfc_citroen_19
rfc_citroen_20
rfc_citroen_21
rfc_citroen_22
rfc_citroen_23
rfc_citroen_24
rfc_citroen_25
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés